• Újszülött
N/A Balett Kapcsolja be, majd a Spin-Fordult Testület a Táncosok Erős Tánc Testület Balett műkorcsolya, valamint Mérleg (Szín : B)

N/A Balett Kapcsolja be, majd a Spin-Fordult Testület a Táncosok Erős Tánc Testület Balett műkorcsolya, valamint Mérleg (Szín : B)

HUF 1.00
Készleten

Elérhetőség

Táncosok építeni a bizalmat, tökéletes a technika, valamint a mester a pörgetést, ugyanabban az időbenKészült kompozit műanyag gyanta a neoprén méter.Extra széles elhelyezésére bármilyen méretű láb.Alacsony súrlódási design működik a keményfa vagy Marley típusú felület.Építsd meg a helymeghatározási készségek fő erőssége sehol.Biztonságban parkettás.A tökéletes kapcsolja ki testület.Termékleírás : Szín : rózsaszín, kék, purple Material : kompozit gyanta plastic Size : 29cm/11.47"Mennyiség : 1 Products a következők : 1 X Egyensúly Boardnotes : 1. Az oka, hogy különböző jeleníti meg, fényhatások, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés.

Az áru paraméterei

Color:
pink, blue, purple
Material:
composite resin plastic
Size:
29cm/11.41×7.2cm/2.83×1.2mc/0.47
Quantity:
1
Products include:
1X Balance Board:
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow 1-3cm measurement deviation. :

Jobban tetszik neked