• Újszülött
Strand Takaró Túlméretezett Mat Vízálló Sandproof Takaró Újrafelhasználható Termel Táskák Zöldség-Gyümölcs Tároló (3 Darab)

Strand Takaró Túlméretezett Mat Vízálló Sandproof Takaró Újrafelhasználható Termel Táskák Zöldség-Gyümölcs Tároló (3 Darab)

HUF 2.33
Készleten

Elérhetőség

【Extra Nagy Strand Mat, De Kompakt & Könnyű Súly】Pin Rui túlméretezett strand szabadtéri takaró 110" X 118", hogy illeszkedjen 1-9 fő részéreEz redők, hogy egy kompakt méret (11.4 a), ami jó egy tasak, hogy egy nagy, könnyű tovább.Vízálló Sandproof Strand Takarót, meg lehet oldani a nem könnyen hordozható probléma, tökéletesíti a tengerparti nyaralás. 【Teljes tartozékok】Ez a termék felszerelt, 4 emelet köröm, 1 húzózsinórral zseb, 1 karabiner, amely lehetővé teszi, hogy jobban megjavítani a strand takaró, valamint megakadályozza, hogy a zavarják-e a szél, homok,zsinóros zsebe varrva a strand mat, hogy megakadályozzák a táska elveszett. 【Erős, Tartós, Mosható & Kényelmes】Újrafelhasználható totál 14 x 15.5 hüvelyk nyugodtan várj 35 lb, sok múlt a tömeg egy normális bevásárló táska. 【Többfunkciós】Strand takarók nem csak alkalmas a parton.ha a család megy ki a szabadtéri tevékenységek, mint például a kemping, kirándulni, stb. ez szolgálhat a terítő, talajtakaró.Valamint az a valami, kell a újrahasználható termel táskák kimenni. 【Szolgáltatási Koncepció】biztosítunk 90 napos visszaküldési szolgáltatás során technikai támogatást.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz a szolgáltatás, 24/7.Ügyfél-elégedettség a szolgáltatás tétele. 【Extra Nagy Strand Mat, De Kompakt & Könnyű Súly】Pin Rui túlméretezett strand szabadtéri takaró 110" X 118", hogy illeszkedjen 1-9 fő részére.Ez redők, hogy egy kompakt méret (11.4 a), ami jó egy tasak, hogy egy nagy, könnyű tovább.Vízálló Sandproof Strand Takarót, meg lehet oldani a nem könnyen hordozható probléma, tökéletesíti a tengerparti nyaralás. 【Teljes tartozékok】Ez a termék felszerelt, 4 emelet köröm, 1 húzózsinórral zseb, 1 karabiner, amely lehetővé teszi, hogy jobban megjavítani a strand takaró, valamint megakadályozza, hogy a zavarják-e a szél, homok,zsinóros zsebe varrva a strand mat, hogy megakadályozzák a táska elveszett. 【Erős, Tartós, Mosható & Kényelmes】Újrafelhasználható totál 14 x 15.5 hüvelyk nyugodtan várj 35 lb, sok múlt a tömeg egy normális bevásárló táska. 【Többfunkciós】Strand takarók nem csak alkalmas a parton.ha a család megy ki a szabadtéri tevékenységek, mint például a kemping, kirándulni, stb. ez szolgálhat a terítő, talajtakaró.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

TUSA BA-0103 Háló Hátizsák
  • Újszülött

TUSA BA-0103 Háló Hátizsák

HUF 9810.00

Nagy külső zseb (Horoges Loop rögzítő) 1 belső cipzáras zseb.Párnázott vállpántok.Egyedülálló, kiterjesztett fő cipzár.5inch / 36x41x75cm.Nagy külső zseb (Horoges Loop r�