• Újszülött
Fabul Újratölthető Elektromos Fogkefe, Rezgés Fogfehérítés Elektromos Fogkefe a Férfiak a Nők Ajándék

Fabul Újratölthető Elektromos Fogkefe, Rezgés Fogfehérítés Elektromos Fogkefe a Férfiak a Nők Ajándék

HUF 1.67
Készleten

Elérhetőség

Okos Fogmosás Emlékeztető : Egy 30 másodperces szünet, hogy emlékeztessem önöket, hogy a változás a szóbeli fogmosás terület, függetlenül attól, hogy otthon vagy utazás, nagyon kényelmesMagas Minőség : Az élelmiszer minőségű ABS környezetvédelmi anyag biztonságos, megbízható, valamint a csúszásmentes fogantyú a könnyű tartani.Elektromos Fogkefe : Tisztító hatása többszöröse, mint a manuális fogkefe, fogfehérítés a fogak 7 nap, egészséges fogak 14 nap.Négy Tisztítási Mód : mélyen között, a fogak, az íny, a kiváló tisztító, távolítsa el a lepedéket, fehéríti a fogakat, illetve javítani a szóbeli egészségügyi két hét múlva.IPX7 Vízálló : lehet használni a fürdőt, így nem kell aggódnia, hogy víz bevitele a töltés port csökkentheti az akkumulátor élettartamát.Okos Fogmosás Emlékeztető : Egy 30 másodperces szünet, hogy emlékeztessem önöket, hogy a változás a szóbeli fogmosás terület, függetlenül attól, hogy otthon vagy utazás, nagyon kényelmes.Magas Minőség : Az élelmiszer minőségű ABS környezetvédelmi anyag biztonságos, megbízható, valamint a csúszásmentes fogantyú a könnyű tartani.Elektromos Fogkefe : Tisztító hatása többszöröse, mint a manuális fogkefe, fogfehérítés a fogak 7 nap, egészséges fogak 14 nap.Négy Tisztítási Mód : mélyen között, a fogak, az íny, a kiváló tisztító, távolítsa el a lepedéket, fehéríti a fogakat, illetve javítani a szóbeli egészségügyi két hét múlva.IPX7 Vízálló : lehet használni a fürdőt, így nem kell aggódnia, hogy víz bevitele a töltés port csökkentheti az akkumulátor élettartamát. IPX7 Vízálló : lehet használni a fürdőt, így nem kell aggódnia, hogy víz bevitele a töltés port csökkentheti az akkumulátor élettartamát. Okos Fogmosás Emlékeztető : Egy 30 másodperces szünet, hogy emlékeztessem önöket, hogy a változás a szóbeli fogmosás terület, függetlenül attól, hogy otthon vagy utazás, nagyon kényelmes. Négy Tisztítási Mód : mélyen között, a fogak, az íny, a kiváló tisztító, távolítsa el a lepedéket, fehéríti a fogakat, illetve javítani a szóbeli egészségügyi két hét múlva. Elektromos Fogkefe : Tisztító hatása többszöröse, mint a manuális fogkefe, fogfehérítés a fogak 7 nap, egészséges fogak 14 nap. Magas Minőség : Az élelmiszer minőségű ABS környezetvédelmi anyag biztonságos, megbízható, valamint a csúszásmentes fogantyú a könnyű tartani.

Az áru paraméterei

Item Type:
Rechargeable Electric Toothbrush
Material:
ABS
Product Model:
BS-202
Product Selling Points:
Non Slip Handle, IPX7 Waterproof
Battery Capacity:
500mAh
Charging Method:
USB Charging
Size:
Approx. 18.5 x 3 x 3cm / 7.3 x 1.2 x 1.2in
Features:
Four Cleaning Modes, Automatic Memory Mode
How to Use:
Use steps:
1. Carefully insert the brush head into the swing shaft. There should be a certain space between the brush head and the main body to reserve a working space for the brush head to work normally. 2. To prevent the toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use. 3. Soak the brush head first, put it in the mouth, and then start the toothbrush. 4. Move the toothbrush slowly at a 45° angle between the bristles and the gum line. 5. Gently hold the handle of the toothbrush and move it slowly in a circular motion. Do not press too hard. 6. After brushing, please rinse your mouth with water.
packing list:
1 x Host:
2 x Brush Head:
1 x USB Charging Cable:
Notice:
Cleaning the brush head:
After each use, please rinse the brush head and bristles and let them air dry. Do not pull the bristles, as this will deform them and cause

Jobban tetszik neked