• Újszülött
Szilikon Fogkefe Védő Fedelet Utazási Fogkefe Fejét az Esetben Jogosult Védő Védő Haza Kültéri(világoskék)

Szilikon Fogkefe Védő Fedelet Utazási Fogkefe Fejét az Esetben Jogosult Védő Védő Haza Kültéri(világoskék)

HUF 3.00
Készleten

Elérhetőség

Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejétKiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni.Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes.Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni.Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tiszta.Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejét.Kiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni.Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes.Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni.Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tiszta.Specifikáció : Elem Típus : Fogkefe Fej Fedél Anyaga : Szilikon Szín : a képen látható módon Méret : Kb.1 oz Alkalmazás : Fogkefe tisztítás védőburkolat Csomag Lista : 1 x Fogkefe Fejét Borító Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Az áru paraméterei

Item Type:
Toothbrush Head Cover
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.40x25x15mm / 1.57x0.98x0.59in
Weight:
Approx.3g/0.1oz
Application:
Toothbrush cleaning protective cover
Package List:
1 x Toothbrush Head Cover:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Jobban tetszik neked

Interprox Plusz Maxi Lila 6
  • Újszülött

Interprox Plusz Maxi Lila 6

HUF 1.33

Maxi ( 1,92,3 mm L)Tisztítja a terek között, fogak, íny.Maxi ( 1,92,3 mm L).Tisztítja a terek között, fogak, íny.Interprox Plusz Interproximal Ecset cleana fogak közötti tér kö