• Újszülött
Bambusz Szén Mély Fogkrém,Tiszta, Fehér Fogkrém, Aktív Szén Mély, Tiszta, Fehér Fogkrém,Fogfehérítés Bambusz Szén-100g (2DB)

Bambusz Szén Mély Fogkrém,Tiszta, Fehér Fogkrém, Aktív Szén Mély, Tiszta, Fehér Fogkrém,Fogfehérítés Bambusz Szén-100g (2DB)

HUF 2043.00
Készleten

Elérhetőség

【Bambusz Szén Mély Fogkrém】Tartalmaz természetes szerves aktív szén összetevők hatékonyan tisztítani, majd oldjunk fel foltok a fogak, egészségesebb fogíny! 【Mély, Tiszta】Yanjiayi Bambusz Szén Mély, Tiszta, Fehér Fogkrém, hogy maximalizálja a hatékonyságot, miközben egy biztonságos, kíméletes tisztító a száját. 【Erős Tisztító】Az erőteljes tisztító ereje a legerősebb súroló, Yanjiayi Tiszta Fehér Fogkrém képes behatolni a fogzománcot, eltávolítja az ételmaradékokat, mély foltok ágyazva.Idővel, a mosoly lesz fényesebb, fehérebb. 【Utazási Fogkrém】A szén fogkrém a fogak fehérítésére könnyű, hordozható, akkor végezhet, mikor utazik. 【Javasolt Használat】a legjobb eredmény érdekében ajánlott, hogy a felnőttek fogmosás alaposan étkezés után legalább kétszer egy nap a választás a fogkefe.Próbáld meg a prouduct a fokozott tisztítás előnyei. 【Bambusz Szén Mély Fogkrém】Tartalmaz természetes szerves aktív szén összetevők hatékonyan tisztítani, majd oldjunk fel foltok a fogak, egészségesebb fogíny!. 【Mély, Tiszta】Yanjiayi Bambusz Szén Mély, Tiszta, Fehér Fogkrém, hogy maximalizálja a hatékonyságot, miközben egy biztonságos, kíméletes tisztító a száját. 【Erős Tisztító】Az erőteljes tisztító ereje a legerősebb súroló, Yanjiayi Tiszta Fehér Fogkrém képes behatolni a fogzománcot, eltávolítja az ételmaradékokat, mély foltok ágyazva.Idővel, a mosoly lesz fényesebb, fehérebb. 【Utazási Fogkrém】A szén fogkrém a fogak fehérítésére könnyű, hordozható, akkor végezhet, mikor utazik. 【Javasolt Használat】a legjobb eredmény érdekében ajánlott, hogy a felnőttek fogmosás alaposan étkezés után legalább kétszer egy nap a választás a fogkefe.Próbáld meg a prouduct a fokozott tisztítás előnyei.Műszaki adatok : Nettó tartalom : 110 g eltarthatósági idő : Három év Tárolási módszer : Tárolja hűvös, száraz helyen Csomag tartalmazza : 1/2/3pcs * Bambusz Szén Mély Fogkrém, Hogyan kell használni : 1. Nyomj egy kevés fogkrémet a sörték a fogkefe. Kefével alaposan 2 percig, ügyelve arra, hogy elérje minden területen a száját. Öblítse le, majd köpje ki a felesleges fogkrém után fogmosás. Használja naponta az optimális eredményt. Mivel a kijelző, illetve a fény, koncentrálj a tényleges termék érkezett. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-2g.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Üreg-X Borsmenta Üreg Szájvíz
  • Újszülött

Üreg-X Borsmenta Üreg Szájvíz

HUF 1.33

Harci FogszuvasodásTisztítsd Meg Íny.Felfrissít A Levegőt.Semlegesíti A Szájban Savak.Úgy alakították ki, Vitaminok, Ásványi anyagok.Harci Fogszuvasodás.Tisztítsd Meg Íny.Felf