• Újszülött
Fogak Fehérítése Gép, Állítható Mobil Fehérítő Lámpa 8led Fogak Fehérítése Gép Fehérítő Lámpa, Asztali Használatra 110 v-240 v(2)

Fogak Fehérítése Gép, Állítható Mobil Fehérítő Lámpa 8led Fogak Fehérítése Gép Fehérítő Lámpa, Asztali Használatra 110 v-240 v(2)

HUF 37967.40
Készleten

Elérhetőség

Fogfehérítés : Ez a fogfehérítő lámpa egy frissítő, könnyű eszköz, amely bocsát ki egy adott hullámhosszonMozgatható Design : Rugalmas hattyúnyak lehet beállítani, hogy bármilyen szögből. 5 univerzális kerekek, könnyen mozgatható a fogfehérítés fény különböző pozíciókat.Széles alkalmazások : javítja a fogak színe keresztül hideg fény fogfehérítés.Állítható Design : Különleges optikai kialakítás, idő, energia állítható, lehet szabályozni megfelelően általában szüksége van.Jön egy sor kiegészítők, könnyen telepíthető.Biztonságos használat : Ez egy biztonságos, megbízható fogfehérítő módszer, nem egyértelmű változásokat dentin szerkezet, valamint a fogfehérítés folyamat fokozatos.Specifikáció : Elem Típus : Fogfehérítő Lámpa Csatlakozó feszültség : 110-240 V Kimeneti feszültség : 18 V Hullámhossz : 460-490nm Fogfehérítés idő : 2-3 alkalommal minden fogfehérítés persze, 10-15 perc, minden egyes alkalommal, 1. Használata előtt a fogfehérítés gép, telepítenie kell a fogfehérítés felszereléssel együtt.Nyisd ki a dobozt a fogfehérítés gép, távolítsa el az alkatrészeket a dobozból, majd távolítsa el a védőfóliát.Szerelje a készüléket szerint a [Telepítés Rajz] az utasításokat, majd ellenőrizze a kábelezés helyességét. Helyezze be a csatlakozódugót a fehérítő lámpa be a megfelelő hálózati aljzatba, majd kapcsolja be a főkapcsolót a power box (ON).Ezen a ponton, a konzol képernyő fény show az előző shutdown paraméterek. Nyomja meg a "time (idő)" gombot, a megjelenítési idő villog, ez alkalommal módosíthatja, ha egyszer megnyomja a (A) (V) gomb minden egyes megnyomásakor, hogy növelje vagy csökkentse 1 perc, az idő maximális beállítás 30 perc, beállíthatja, hogy a fogfehérítés az idő az ön igényei szerint, majd nyomja meg a "TIME (IDŐ)" gombot, hogy meghatározza a beállított idő. Van egy hőmérséklet védelmi eszköz a fő vezérlő áramkör a fogfehérítés gép.Amikor a hőmérséklet a kék LED lámpa cső meghaladja a 60℃, a fogfehérítés gép automatikusan leáll, hogy megvédje a biztonsági rendszer. A legjobb, hogy viseljen védőszemüveget, hogy elkerülje a kisebb kárt a szemét. Hideg fény fogfehérítés nem alkalmas fiatalok, serdülők, valamint a terhes nők.

Az áru paraméterei

Item Type:
Teeth Whitening Lamp
Plug voltage:
110-240V
Output voltage:
18V
Wavelength:
460-490nm
Whitening time:
2-3 times for each whitening course, 10-15 minutes each time
1. Before using the teeth whitening machine, you need to install the teeth whitening equipment together. Open the box of the teeth whitening machine, remove the parts from the box, and remove the protective film. Mount the device according to the [Installation Drawing] in the instructions and check whether the wiring is correct. :
2. Insert the power plug of the bleaching lamp into the appropriate power outlet and turn on the power switch of the power box (ON). At this point, the console screen will light up and show the previous shutdown parameters. :
3. Press the time (time) button, the display time will flash, at this time you can adjust it once by pressing the (A) and (V) button, each time you press it to increase or decrease 1 minute, the time maximum setting is 30 minutes, you can set the whitening time according to your needs, and then press the TIME (TIME) button to determine the set time. :
6. There is a temperature protection device in the main control circuit of the teeth whitening machine. When the temperature of the blue LED lamp tube exceeds 60℃, the teeth whitening machine will automatically stop working to protect the safety of the system. :
Note:
2. It is best to wear protective glasses to avoid minor damage to the eyes. :
3. Cold light teeth whitening is not suitable for young people, adolescents and pregnant women. :

Jobban tetszik neked

G. S Új Csont Fájl POLOKOFF
  • Újszülött

G. S Új Csont Fájl POLOKOFF

HUF 728.10

G S ESZKÖZÖK CSAK ÁLTAL ÉRTÉKESÍTETT G S ONLINE ÁRUHÁZ.S ÚJ CSONT FÁJL POLOKOFF.KÉSZÜLT MAGASROZSDAMENTES ACÉL.UGYANAZ, MINT A KÉP.S ESZKÖZÖK CSAK ÁLTAL ÉRTÉKESÍTETT G S