• Újszülött
QDY -9.8 Ft X 6.6 Ft Csatlakoztatható Nettó Fények, 8 Módok Bush Fények 200 LED Háló Háló, Lámpák, Fák, Bokrok, Esküvő, Kert,

QDY -9.8 Ft X 6.6 Ft Csatlakoztatható Nettó Fények, 8 Módok Bush Fények 200 LED Háló Háló, Lámpák, Fák, Bokrok, Esküvő, Kert,

HUF 0.67
Készleten

Elérhetőség

♥ Romantikus tündérfény Nettó 6 ft LED nettó háló fények felszerelt 200 LED Lámpa gyöngyök, egy nagyszerű dekoráció fák, udvaron, kertben, tető, mennyezet, terasz, szabálytalan bokrok, csak lóg ez a fény nettó majd hozzon létre egy romantikus hangulatot a javaslatokat, a meglepetéseket, esküvő, születésnap, évfordulók fél is használható otthon, hálószoba függöny háttér dekoráció. ♥ 8 Módok Dekoratív világítás nettó 8 állítható villogó mód (állandó fény, ingadozó, folyamatos, kergeti, villogó, villogó/villog lassan villog, lassú, fokozatos változás), hogy megfeleljen a különböző igényeket, csak nyomja meg a gombot a dugót, képesek voltak változtatni a módot, a beépített chip megmentheti az utolsó beállítást, nem kell állítani az üzemmód minden nap. ♥ Magas Minőségű Nettó lámpák kültéri mesh lámpák készült 100% - os réz vezetéket, amely jó vezetőképesség könnyen alkalmazkodik bármilyen alakú törés nélkül.A fényerő a lámpa gyöngyök összhangban van a színhőmérséklet, nem remeg, nem vakító fény, a lágy fény nem károsítja a szemet.A fényfüzér lehet telepíteni, amit akarsz, ahhoz, hogy megfeleljen minden beltéri, mind kültéri dekoráció szüksége van.Könnyű telepíteni, sokoldalú, telepítés után, a hatalom, akkor válassza ki th. ♥ Vízálló LED nettó lámpákat használnak, IP44 vízálló, majd tekerd körbe a fák, gateposts vagy elterjedt a tetőn, gyep stb.De kérjük, vegye figyelembe : az adapter nem vízálló, ha használja a szabadban kell felhasználni, hogy a vízálló foglalat fedelét. ♥ ERŐS ügyfélszolgálati CSAPAT . Mi vagyunk a világ legjobb csapata bármi kérdésed van, meg egy jó ötlet, hogy a termékek.Ha bármilyen okból nem 100% - ig ELÉGEDETT, kérjük, tudassa velünk, valamint ügyfélszolgálatunk segít.LED Nettó Háló fények, az édes otthon dekoráció!Többfunkciós Használat : ◆ Ez a termék tökéletesen illeszkedik a hálószoba, esküvő, kert, fali dekoráció, fesztiválok, éttermek, kereskedelmi épületek, bevásárló központ, csarnokok, windows, lakodalom, hátteret, divatbemutatók, karácsonyfa, valamint sok más alkalommal meg az eseményeket.Kereskedelmi Minőség : ◆ A tartós anyagok, büszke a termék élettartama időszak 50000 óra.Ez a Karácsony String Fények, megfizethető, könnyen kezelhető, rendkívül világos, rendelkezik egy kellemes, pihentető hangulat, mindig.

Az áru paraméterei

Material:
Copper + Plastic
Bulbs:
200 LED
Color:
Cool white
Dimension:
9.8ft × 6.6ft / 3m * 2m
Power Lead Copper Length:
9.8ft / 3m
Light Mode:
8 Modes
PACKAGE:
◆ 1X 200 LED lamp bead net light:
◆ NOTES:
1. Be gentle and don't violently disassemble or cut the product, otherwise, the connection of the light string will be damaged, the circuit will be disconnected, and it will not work properly.:
2. It should be used together with the waterproof socket cover when used outdoors. For safety reasons, please do not turn on the light in the rain.:
3. Reminder:
Try to put the product out of reach of children.

Jobban tetszik neked