• Újszülött
UXZDX CUJUX 25Inch karácsonyfa Szoknya Dísz, karácsonyfadísz Alsó Dekorációs Anyag karácsonyfa Szoknya (Szín : Egy, Méret : 25)

UXZDX CUJUX 25Inch karácsonyfa Szoknya Dísz, karácsonyfadísz Alsó Dekorációs Anyag karácsonyfa Szoknya (Szín : Egy, Méret : 25)

HUF 20188.80
Készleten

Elérhetőség

A nem-szőttA minőség pedig érzem, messze felülmúlja a többi olcsó nem-szövött anyagok karácsonyfa szoknya szőnyeg.Akkor helyezze bárhova, mint a nappali, háló, kert, bár, hotel, bolt, iroda, vagy valahol máshol,ez egy tökéletes Karácsonyi dísz a hidegebb hónapokban. 25" méret, Ez egy remek dísze a Karácsonyi lakberendezési stílus , hozzáteszi, dekoráció, míg bujkál vonzó fa áll ,tartja yourhome vagy hivatal padló tiszta, a tűlevelek, vagy a fa sap, mind az egész üdülési szezon.Egyszerűen helyezze a szoknya a bázis körül a karácsonyfát,de lehet, hogy a díszek, hogy olyan, mint a fa szoknya további ünnepi dekoráció.A minőség pedig érzem, messze felülmúlja a többi olcsó nem-szövött anyagok karácsonyfa szoknya szőnyeg.Akkor helyezze bárhova, mint a nappali, háló, kert, bár, hotel, bolt, iroda, vagy valahol máshol,ez egy tökéletes Karácsonyi dísz a hidegebb hónapokban. 25" méret, Ez egy remek dísze a Karácsonyi lakberendezési stílus , hozzáteszi, dekoráció, míg bujkál vonzó fa áll ,tartja yourhome vagy hivatal padló tiszta, a tűlevelek, vagy a fa sap, mind az egész üdülési szezon.Egyszerűen helyezze a szoknya a bázis körül a karácsonyfát,de lehet, hogy a díszek, hogy olyan, mint a fa szoknya további ünnepi dekoráció.A minőség pedig érzem, messze felülmúlja a többi olcsó nem-szövött anyagok karácsonyfa szoknya szőnyeg.Akkor helyezze bárhova, mint a nappali, háló, kert, bár, hotel, bolt, iroda, vagy valahol máshol,ez egy tökéletes Karácsonyi dísz a hidegebb months25" méret, Ez egy remek dísze a Karácsonyi lakberendezési stílus , hozzáteszi, dekoráció, míg bujkál vonzó fa áll ,tartja yourhome vagy hivatal padló tiszta, a tűlevelek, vagy a fa sap, mind az egész üdülési szezon.Egyszerűen helyezze a szoknya a bázis körül a karácsonyfát,de lehet, hogy a díszek, hogy olyan, mint a fa szoknya további ünnepi dekoráció.Műszaki Adatok : Méret : Kb.Felület Anyag : flannel Package Tartalmazza : 1 x karácsonyfa Szoknya. (Nem beleértve a karácsonyfa) Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.

Az áru paraméterei

Size:
Approx.25.
Surface Fabric:
flannel
Package Included:
1 x Christmas Tree Skirt. (Not including christmas tree):
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
Suitable for voice-over sound studio, recording and so on. :

Jobban tetszik neked