• Újszülött
KJHD tolltartó Kristály Smink Ecset Vödör Dekoráció Átlátszó Üveg Tároló Könyv Asztali Dísz (Szín : B, Méret : 9.5 * 8,5 cm)

KJHD tolltartó Kristály Smink Ecset Vödör Dekoráció Átlátszó Üveg Tároló Könyv Asztali Dísz (Szín : B, Méret : 9.5 * 8,5 cm)

HUF 18519.30
Készleten

Elérhetőség

1 Tartsa a tollat, smink, cukrot, más kisebb tételek.Is lehet használni, mint a bútorok díszítése. Használ : a sminkes ecsetek, irodai papíráru, távirányító, stb. lehet az éjjeliszekrényen, a számítógép asztal, komód, vagy az asztal, a kis tárgyat, hogy képes a szemébe, karnyújtásnyira, az élet nem lehet ennyire kényelmes. Bármilyen szoba, berendezett otthon, konyha, nappali, iroda, bár, hotel, hálószobába, vagy akár a fürdőszoba tökéletes. A tökéletes ajándék azok számára, akik szeretnék hozzátenni, díszítő művészet, hogy az otthon.Ajándékot vegyen magának, vagy adja, hogy a barátaim, a családom, mint a csodás születésnap, esküvő vagy házavató ajándékokat. Tartsa a tollat, smink, cukrot, más kisebb tételek.Is lehet használni, mint a bútorok díszítése. Használ : a sminkes ecsetek, irodai papíráru, távirányító, stb. lehet az éjjeliszekrényen, a számítógép asztal, komód, vagy az asztal, a kis tárgyat, hogy képes a szemébe, karnyújtásnyira, az élet nem lehet ennyire kényelmes. Bármilyen szoba, berendezett otthon, konyha, nappali, iroda, bár, hotel, hálószobába, vagy akár a fürdőszoba tökéletes. A tökéletes ajándék azok számára, akik szeretnék hozzátenni, díszítő művészet, hogy az otthon.Ajándékot vegyen magának, vagy adja, hogy a barátaim, a családom, mint a csodás születésnap, esküvő vagy házavató ajándékokat.Anyag : glass Package Tartalma : 1x asztali storage Notice : 1.Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény, effect2.Kérem, engedje meg, 1-3 cm eltérés miatt kézi measurement Office Termékek o Office tanszerek Íróasztal Kiegészítők Munkaterület Szervezők Asztalát, Birtokosai Ceruza Birtokosai.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked