• Újszülött
ZRSJ a Speciális Akasztóval, Ruha Akasztó, Szatén Vastag Luxus Fa Fogas a Ruha Harisnyatartó Kabát, Nadrág Fogas helytakarékos (Méret : 1 db)

ZRSJ a Speciális Akasztóval, Ruha Akasztó, Szatén Vastag Luxus Fa Fogas a Ruha Harisnyatartó Kabát, Nadrág Fogas helytakarékos (Méret : 1 db)

HUF 1.33
Készleten

Elérhetőség

ღLuxurious kivitelezés : Ezeket a vállfákat gyönyörű kivitelezés, a páratlan erő, a tartósságEzek polírozott, hogy egy sima, chip-mentes felület-kiegészítő védelmet nyújt. ღEasy kell használni : A váll, a fogas segít a ruhát fenntartása az eredeti alakját, s tartsd meg a vállát duzzadt.A 360 fokos horog lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén akasztani ruhát, bármilyen szögből. ღErgonomic tervezés : Az ergonomikus kialakítású, váll segít fenntartani az alakja a ruhákat, megakadályozza a ráncok, a barázda a váll megakadályozza a ruhák csúszik, vagy esik. ღSave tér : A karcsú, egységes keret fogas növelheti a szekrény 50% - kal.A magas minőségű, masszív szerkezet biztosítja, hogy a helytakarékos fogas lehet használni, sok éven át. ღWorry-ingyenes szolgáltatás : Ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, illetve a megbízható ügyfélszolgálat fog válaszolni 24 órán belül.Egyszerű, de divatos design koncepció, törékeny, gyönyörű kivitelezés, szép streamline, könnyen tegye a ruhák, alkalmas a különböző scenes Note : A szín lesz elküldve véletlenszerűen, kérjük válasszon egy színt, köszönöm.téma : Luxus vastag szatén vállfák a selyem hooks Satin kiterjed tartani, még a kényes szövetek károsítása nélkül themspecification : Hossz : 9 3/4 hüvelyk (25 cm) Szélesség : 1 1/4 hüvelyk (3 cm) Magasság : 4 cm (10.5 cm) Szín : mint shown Material : szatén maszk, vastag belső fa -, gumifeldolgozó bevont drót hooknote : lehet, hogy néhány hibát a kézzel mért méret.A tartományban ±1 cm, a tényleges méret alapján kell a tényleges objektumot.A különböző világítási a fényképezés körülményei, a kép színe eltérhet a tényleges terméket.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.A tökéletes fogas célja szerint a váll szélessége az emberi test, hozzá a személyes butler a ruha, hogy a ruha tiszta, rendezett.

Az áru paraméterei

Length:
about 9 3/4 inches (25 cm)
Width:
about 1 1/4 inches (3 cm)
Height:
about 4 inches (10.5 cm)
Color:
as shown
Material:
satin mask, thick inner wood and rubber-coated wire hook
note:
There may be some errors in the manually measured size. Within the range of ±1 cm, the actual size should be based on the actual object.:
Due to different lighting and shooting conditions, the color of the image may be different from the actual product. Please refer to the actual product.:
The perfect hanger is designed according to the shoulder width of the human body, adding a personalized butler to the suit, making the suit clean and tidy :

Jobban tetszik neked