• Újszülött
Msthreeup Szekrény Ruhát Szervező Hajtogatott Ruhákat -7 Rácsok Fiók Elválasztó Szervezők Farmer Nadrág, Ing, Hosszú póló (L-SZÜRKE-1DB)

Msthreeup Szekrény Ruhát Szervező Hajtogatott Ruhákat -7 Rácsok Fiók Elválasztó Szervezők Farmer Nadrág, Ing, Hosszú póló (L-SZÜRKE-1DB)

HUF 1007.10
Készleten

Elérhetőség

Oxford+ PP műanyag tábla 【Arról, Méret】 : 7 Rácsok,nagy méretű 36.87 inch,7 Grids Középső Méret 36*17*17cm/14.MSTHREEUP szekrény Rakható Ruházat Kukák munka szépen, hogy a szekrényben sokkal jobban szervezett, mint volt.Lesz kellemesen meglepett, hogy a ruha egyszer használt, de elfelejtett miatt a rendetlenséget.Ebben a Szekrényben a Ruhák Szervező tökéletes tárolási farmer,nadrág,melegítő,pulcsit,Pólót,inget, nadrágot,fehérnemű, vékony pulóvert, törölköző, gyerek ruházat,Fehérnemű, Nyakkendő, Öv, stb. 【Magas Minőségű】 : MSTHREEUP 7 rácsok ruha tároló tartályok készült oxford szövet + PP műanyag tábla,mint a hagyományos nylon háló,nem deformálódik ,nem omlik össze nem tépte. 【Erős Praktikum】 : Elválasztó szervező a ruha tökéletes design szekrényben szervezők, valamint tároló, 1 ruhát, 1 rács, kényelmes, tiszta, ez a ruha tároló szervező is segített megszervezni a szekrényben a rendetlenség, Ez a tökéletes nadrág szervező a szekrényben.Látható rekesz szervezni, könnyű megtalálni, A szekrényben, a szervezők, illetve a tárolók egy nagyszerű választás a ruházat szervezet. 【Menteni a Tér-Idő】 : Összehajtható & mosható rakható tárolók a ruha jó, lakások, kollégiumi , nagyban javítja a kihasználása a szobájába tér.Ruhát rekesz szervező alkalmas tároló fiók, szekrény, gardrób, hálószoba, komód asztal, underbed, stb.Ez a fiók a szervezők a ruhát, nem kell aggódnia, hogy nem egy helyen kell tárolni a ruhákat,Meg lehet hajtani a helytakarékos, ha nem használja. 【Tökéletes Ajándék a Család】Ez a fiók elválasztó ruhák tökéletes ajándék a család, a haza szervezet, valamint tároló is nagyban javítja, hogy a felhasználás a szekrény hely.Ez lesz megkönnyíti a családi szervezni, illetve tárolni a ruhákat , csökkenti a terhelését, valamint időszámítás. 3 Stílus, a Szekrény Ruhával Szervező közül választhat.Használható minden évszakban .Alkalmas szekrény, szekrények vagy fiókok.Kérjük, az intézkedés a méret a fiókban előre, hogy jobban alkalmazkodjunk a ruhák tárolására. 7 Rácsok,nagy méretű 36. 7 Grids Középső Méret 36*17*17cm/14.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

ARANY 14K SÁRGA KERESZT 8.7 GRAMM
  • Újszülött

ARANY 14K SÁRGA KERESZT 8.7 GRAMM

HUF 3.00

ARANY 14 K SÁRGA KERESZT 8ARANY 14 K SÁRGA KERESZT 8.7 GRAMM Szín sárga Anyag : 14 Kt (orosz 585) Arany (Ha szükséges, meg tudjuk mark kormány minta (szonda).Ez a szolgáltatás ker�