• Újszülött
10 Cipő, Tároló Szekrények, Állítható Magasságú, A Szekrényben Befejező, a Megtakarítás 50% - A Tér, 5 Színben állnak Rendelkezésre (piros)

10 Cipő, Tároló Szekrények, Állítható Magasságú, A Szekrényben Befejező, a Megtakarítás 50% - A Tér, 5 Színben állnak Rendelkezésre (piros)

HUF 4338.00
Készleten

Elérhetőség

【ANYAGI ELŐNY】 : Készült kiváló minőségű PP anyag, anti-aging, tartós 【TERMÉK JELLEMZŐI】 : Double-layer cipő minimális hely, kétszer annyi cipőt, a cipő tartó megtakarítás 50% - át a teret. 【TERVEZÉS ELŐNYEI】 : Dupla réteg tervezési, ha nem tud egy pár cipőt, egy polc, állítható design tud felelni minden fajta cipő, különböző magasságban. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : a hely, ahol a cipőm még szép, szép, hogy a cipő könnyű megtalálni. 【FELHASZNÁLÁS KÖRE】 : tárolására Alkalmas cipő, tartani a hazai tiszta, rendezett. 【ANYAGI ELŐNY】 : Készült kiváló minőségű PP anyag, anti-aging, tartós. 【TERMÉK JELLEMZŐI】 : Double-layer cipő minimális hely, kétszer annyi cipőt, a cipő tartó megtakarítás 50% - át a teret. 【TERVEZÉS ELŐNYEI】 : Dupla réteg tervezési, ha nem tud egy pár cipőt, egy polc, állítható design tud felelni minden fajta cipő, különböző magasságban. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : a hely, ahol a cipőm még szép, szép, hogy a cipő könnyű megtalálni. 【FELHASZNÁLÁS KÖRE】 : tárolására Alkalmas cipő, tartani a hazai tiszta, rendezett.36 az Anyag : ABS Szín : fehér, rózsaszín, fekete, piros, zöld Csomagolás tartalma : 10*cipősszekrény Megjegyzés : Mivel a különbség a világítás, a képernyő-beállítások, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép.Az oka, hogy különböző kézi mérések, kérem, engedje meg, kis méretű különbségek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked