• Újszülött
Jobb, hogy U Fából készült Nadrág, Szoknya, Farmer Alsó Akasztóval Állítható Klipek (Természetes Festés Nélkül-Lapos Klipek 10db)

Jobb, hogy U Fából készült Nadrág, Szoknya, Farmer Alsó Akasztóval Állítható Klipek (Természetes Festés Nélkül-Lapos Klipek 10db)

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

【Ideális Méret & Szilárd díszdobozban】A méret per fogas : Szélesség 13Készült kiváló minőségű lotus fa, sima felület védi a ruhákat is.Akasztó szélessége 13.8" alkalmas felnőtt, tizenéves feneke.Költséghatékony, a készlet 10 csomag.Különleges biztonságos célja, ajándék doboz védi fogas belül. 【Forgatható Chrome Horog】Design egy 360 fokban forgatható kampó lehetővé teszi a könnyű hozzáférhetőség akasztani ruhát bármely szögből.A fém kampók vannak bevonva rozsda-bizonyíték arra, hogy a chrome megakadályozzák vakarja. 【Állítható csúszásmentes Klipek】Dupla fém klipsz lehet könnyen állítható, hogy illeszkedjen a különböző szélességben, a ruhák, minden bilincs van átlátszó, csúszásmentes gumi pad belül képes védeni a szoknya vagy nadrág a csúsznak ráncok. 【Helytakarékos Design】Vékony, helytakarékos kialakítás tartja a szekrény vagy a szekrényben szabad rendetlen, legyen rendezett, tiszta.Erős, tartós fa vállfát tökéletes formák, stílusok a nadrág, gatya, meg a nadrágodat.A meghosszabbított U-alakú fém oldalán fogas is használható tároló mellény, kombiné, vagy valami ruhát a vállpántok. 【100% - os Elégedettségi Garancia】Jobb U áruház biztosít a gyors, kényelmes értékesítés utáni szolgáltatás, ha bármilyen kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. 【Ideális Méret & Szilárd díszdobozban】A méret per fogas : Szélesség 13.Készült kiváló minőségű lotus fa, sima felület védi a ruhákat is.Akasztó szélessége 13.8" alkalmas felnőtt, tizenéves feneke.Költséghatékony, a készlet 10 csomag.Különleges biztonságos célja, ajándék doboz védi fogas belül. 【Forgatható Chrome Horog】Design egy 360 fokban forgatható kampó lehetővé teszi a könnyű hozzáférhetőség akasztani ruhát bármely szögből.A fém kampók vannak bevonva rozsda-bizonyíték arra, hogy a chrome megakadályozzák vakarja. 【Állítható csúszásmentes Klipek】Dupla fém klipsz lehet könnyen állítható, hogy illeszkedjen a különböző szélességben, a ruhák, minden bilincs van átlátszó, csúszásmentes gumi pad belül képes védeni a szoknya vagy nadrág a csúsznak ráncok. 【Helytakarékos Design】Vékony, helytakarékos kialakítás tartja a szekrény vagy a szekrényben szabad rendetlen, legyen rendezett, tiszta.Erős, tartós fa vállfát tökéletes formák, stílusok a nadrág, gatya, meg a nadrágodat.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked