• Újszülött
Szekrény Ruházat Vasúti kis tároló Állvány, Nadrág, Kabát, Állítható Ruházat Szervező Jogosult (Szín : Fekete, Méret : 46,5 cm-es)

Szekrény Ruházat Vasúti kis tároló Állvány, Nadrág, Kabát, Állítható Ruházat Szervező Jogosult (Szín : Fekete, Méret : 46,5 cm-es)

HUF 6552.00
Készleten

Elérhetőség

?【Magas minőségű Anyag】Ez a nadrág rack elsősorban alumínium ötvözet, ABS műanyag, mely tartós, jól teherbírásA felülete sima, de ez nem könnyű, hogy karcolás nadrágot, majd kezét. ?【Szuper teherhordó】Maximális súly kapacitás 35 kg-ot, Még akkor is, ha lefagy sok ruhát, még stabil/sima során húzza folyamat, a telepítés cég, biztonságos, megbízható. ?【Nagy kapacitású Tároló】A pull-out nadrág rack tesz ésszerű használata a tér, a tárolás cég mutasson, pedig könnyebb kivenni egy pillanat alatt.Ez nem csak tartja a nadrág szervezett, hanem a rendkívül nagy space saver. ?【Multifunkcionális Ruhát Vasúti】Ez egy lógó vasúti multifunkcionális szekrény.Nem csak a lógó ruhákat, hanem tárolására nyakkendő, sál, kesztyű, zokni, sapka, több.Ez a tároló állvány biztosítja a kényelmet könnyű hozzáférés, mentési hely a szekrényben. ?【Ünnep, Ajándék,】 Behúzható nadrág rack ideális ajándékot, lányok, feleségek, anyák.Ideális otthoni, fürdőszoba, szépségszalon, kiskereskedelmi áruház, hivatal, hiúság használni. ?【Magas minőségű Anyag】Ez a nadrág rack elsősorban alumínium ötvözet, ABS műanyag, mely tartós, jól teherbírás.A felülete sima, de ez nem könnyű, hogy karcolás nadrágot, majd kezét. ?【Szuper teherhordó】Maximális súly kapacitás 35 kg-ot, Még akkor is, ha lefagy sok ruhát, még stabil/sima során húzza folyamat, a telepítés cég, biztonságos, megbízható. ?【Nagy kapacitású Tároló】A pull-out nadrág rack tesz ésszerű használata a tér, a tárolás cég mutasson, pedig könnyebb kivenni egy pillanat alatt.Ez nem csak tartja a nadrág szervezett, hanem a rendkívül nagy space saver. ?【Multifunkcionális Ruhát Vasúti】Ez egy lógó vasúti multifunkcionális szekrény.Nem csak a lógó ruhákat, hanem tárolására nyakkendő, sál, kesztyű, zokni, sapka, több.Ez a tároló állvány biztosítja a kényelmet könnyű hozzáférés, mentési hely a szekrényben. ?【Ünnep, Ajándék,】 Behúzható nadrág rack ideális ajándékot, lányok, feleségek, anyák.Ideális otthoni, fürdőszoba, szépségszalon, kiskereskedelmi áruház, hivatal, hiúság használni.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked