• Újszülött
ZRSJ Vízálló 6db Vastag Cipős Doboz, Átlátszó Rakható Cipő Tároló Doboz, Műanyag Cipő Tároló Doboz, Háztartási Tároló szekrényben (Szín

ZRSJ Vízálló 6db Vastag Cipős Doboz, Átlátszó Rakható Cipő Tároló Doboz, Műanyag Cipő Tároló Doboz, Háztartási Tároló szekrényben (Szín

HUF 0.33
Készleten

Elérhetőség

●Egyszerű, tiszta összeA cipősszekrény biztosítja, hogy a cipő nem érinti por, szennyeződés, valamint a szagokat.Ajánlunk két különböző színek : fehér, fekete.Válaszd ki, hogy melyik tetszik, hogy az élet sokkal színesebb. ●Multifunctionality : Nem csak cipő tárolni a szekrényben, de azt is, ruhák, kiegészítők, játékok, stb.tárolható a cipősszekrény.Le lehet venni egy réteg ruhát, hogy ez a viselet nem csak a csizma, magas sarkú, hanem a bőr táskák, vagy cipőt. ●Kényelmes érzés : Ez a tároló doboz felszerelt, elegáns burkolat, amely egyszerű, egyszerű, de még mindig létrehoz egy bájos, kellemes légkört, amely lehet ügyesen illeszkedik a többi bútor. ● Szervezni cipő megmenteni több hely.A padló csúszásmentes, valamint a cipő nem könnyű leesni.Miközben felvette a cipőjét, ez is támogatja a cipő.Szép tároló cipő mentheti több hely. ●Után-értékesítés : arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb minőségű termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.Ha nem teljesen elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk a problémát. ●Egyszerű, tiszta össze.A cipősszekrény biztosítja, hogy a cipő nem érinti por, szennyeződés, valamint a szagokat.Ajánlunk két különböző színek : fehér, fekete.Válaszd ki, hogy melyik tetszik, hogy az élet sokkal színesebb. ●Multifunctionality : Nem csak cipő tárolni a szekrényben, de azt is, ruhák, kiegészítők, játékok, stb.tárolható a cipősszekrény.Le lehet venni egy réteg ruhát, hogy ez a viselet nem csak a csizma, magas sarkú, hanem a bőr táskák, vagy cipőt. ●Kényelmes érzés : Ez a tároló doboz felszerelt, elegáns burkolat, amely egyszerű, egyszerű, de még mindig létrehoz egy bájos, kellemes légkört, amely lehet ügyesen illeszkedik a többi bútor. ● Szervezni cipő megmenteni több hely.A padló csúszásmentes, valamint a cipő nem könnyű leesni.Miközben felvette a cipőjét, ez is támogatja a cipő.Szép tároló cipő mentheti több hely. ●Után-értékesítés : arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb minőségű termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.Ha nem teljesen elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk a problémát.Ezek a dobozok teljesen átlátszó ajtókat, oldal, így könnyen áttekinthető, hogy a tartalma.Akkor vegye ki a cipőt anélkül, hogy felemelné a fedelet.

Az áru paraméterei

Type:
shoe box
Features:
environmental protection, folding, inventory
Style:
modern
material:
plastic
Size:
about 31x21x12cm-
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that it meets your needs.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inch (1 inch = 2.54cm):
Due to the difference of computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image. Thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Jobban tetszik neked