• Újszülött
WUHUAGUO Nagy Kapacitású Lógó Tároló Táska-Átlátszó Por-Bizonyíték Tároló Táska, Hordozható vízhatlan Vízálló Tároló Zsák (Szín

WUHUAGUO Nagy Kapacitású Lógó Tároló Táska-Átlátszó Por-Bizonyíték Tároló Táska, Hordozható vízhatlan Vízálló Tároló Zsák (Szín

HUF 1971.00
Készleten

Elérhetőség

1 Tárolási funkció : A porvédő zsák nagyon tárolására alkalmas táskák, pénztárca, sál, ruha, stb., a tárolás már nem zavaros. Alkalmazható helyek : A porvédő zsák a táska lógott a szekrényben, horog, fal, ajtó, stb. lehet, hogy a hely tiszta, rendezett. Helytakarékos : A horog design a porzsák lehet menteni egy csomó helyet, amikor lógott, a szekrény, az otthon úgy néz ki, szép, világos. Vízálló porálló : A tároló táska tartani a táskájában vagy a ruhák el a víz, por, sérülés, valamint a közvetlen napfényt. Változatos méretek : A tároló zsák vannak osztva három színben négy méretben, de lehet tárolni táskák, különböző méretben. Tárolási funkció : A porvédő zsák nagyon tárolására alkalmas táskák, pénztárca, sál, ruha, stb., a tárolás már nem zavaros. Alkalmazható helyek : A porvédő zsák a táska lógott a szekrényben, horog, fal, ajtó, stb. lehet, hogy a hely tiszta, rendezett. Helytakarékos : A horog design a porzsák lehet menteni egy csomó helyet, amikor lógott, a szekrény, az otthon úgy néz ki, szép, világos. Vízálló porálló : A tároló táska tartani a táskájában vagy a ruhák el a víz, por, sérülés, valamint a közvetlen napfényt. Változatos méretek : A tároló zsák vannak osztva három színben négy méretben, de lehet tárolni táskák, különböző méretben.Nagy kapacitású lógó tároló táska-átlátszó por-bizonyíték tároló táska, hordozható vízhatlan vízálló tároló bag Specification : 1. Tárolási funkció : A porvédő zsák nagyon tárolására alkalmas táskák, pénztárca, sál, ruha, stb., a tárolás már nem zavaros. Alkalmazható helyek : A porvédő zsák a táska lógott a szekrényben, horog, fal, ajtó, stb. lehet, hogy a hely tiszta, rendezett. Helytakarékos : A horog design a porzsák lehet menteni egy csomó helyet, amikor lógott, a szekrény, az otthon úgy néz ki, szép, világos. Vízálló porálló : A tároló táska tartani a táskájában vagy a ruhák el a víz, por, sérülés, valamint a közvetlen napfényt. Változatos méretek : A tároló zsák vannak osztva három színben négy méretben, de lehet tárolni táskák, különböző méretben.Termék neve : tároló bag Material : mesterséges bőr, PVCFeatures : átlátszó, porálló, durable Size : S : 27cm x 13cm x 24cm/10.45" (hozzávetőlegesen) M : 31cm x 13cm x 31cm/12.2" (hozzávetőlegesen) L : 36cm x 13cm x 34cm/14.

Az áru paraméterei

1. Storage function:
The dust cover bag is very suitable for storing handbags, wallets, scarves, clothes, etc., for storage, no longer messy.
2. Applicable places:
The dust cover bag of the handbag can be hung on the closet, hook, wall, door, etc., to make the space clean and tidy.
3. Save space:
The hook design of the dust bag can save you a lot of space when hung, and make your wardrobe and home look neat and bright.
4. Dustproof and waterproof:
The storage bag can keep your handbag or clothes away from water, dust, damage, and direct sunlight.
5. Diverse sizes:
The storage bags are divided into three colors and four sizes, and can store handbags of different sizes.
Product name:
storage bag
Material:
artificial leather, PVC
Features:
transparent, dustproof, durable
Size:
S
M:
31cm x 13cm x 31cm/12.2 x 5.12 x 12.2 (approximately)
L:
36cm x 13cm x 34cm/14.17 x 5.42 x 13.39 (approximately)
XL:
42cm x 13cm x 36cm/16.54 x 5.12 x 14.17 (approximately)
notes:
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of the product may be slightly different from the picture.:
Due to different manual measurements, please allow slight size differences.:
The package includes:
1 storage bag (others are display items, not for sale) :

Jobban tetszik neked