• Újszülött
IEASEljt Kuka Kerek Kis Műanyag Kuka, szemetes kosarat, Szemetes Konténer Bin Fürdőszoba, Por, Szobák, Konyhák, Otthoni Irodák.

IEASEljt Kuka Kerek Kis Műanyag Kuka, szemetes kosarat, Szemetes Konténer Bin Fürdőszoba, Por, Szobák, Konyhák, Otthoni Irodák.

HUF 5472.00
Készleten

Elérhetőség

Ideális fürdőszoba, iroda, belföldi süllyed ▲KOMPAKT DESIGN : Ez a kör lehet a tökéletes méret a belső szekrények alatt pult alá süllyed. ▲Redő szépen mellett a wc, talapzat mosogató mellett, a hiúság vagy más kis terek a fürdőszobában. ▲FUNKCIONÁLIS & SOKOLDALÚ : A mérete, stílusa, hogy ez a munka nagyon sok helyen az egész haza. ▲ Ideális otthon, iroda, hálószoba, kézműves szoba, szoba, valamint bármely más szobában, amely előírja, hogy egy dekoratív hulladék.Ideális fürdőszoba, iroda, belföldi süllyed. ▲KOMPAKT DESIGN : Ez a kör lehet a tökéletes méret a belső szekrények alatt pult alá süllyed. ▲Redő szépen mellett a wc, talapzat mosogató mellett, a hiúság vagy más kis terek a fürdőszobában. ▲FUNKCIONÁLIS & SOKOLDALÚ : A mérete, stílusa, hogy ez a munka nagyon sok helyen az egész haza. ▲ Ideális otthon, iroda, hálószoba, kézműves szoba, szoba, valamint bármely más szobában, amely előírja, hogy egy dekoratív hulladék.Forma : ROUNDFeature : Eco-Friendly Type : Tároló Bucket Model Száma : New Material : Műanyag.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked