• Újszülött
Kihúzható Ruhát Vasúti Csúszó Pálya,Húzza Ki a Szekrényből Rod Állítható Szekrény Vasúti ruhafogas,Szekrény Szervező Rack(60Cm/23.6 A)

Kihúzható Ruhát Vasúti Csúszó Pálya,Húzza Ki a Szekrényből Rod Állítható Szekrény Vasúti ruhafogas,Szekrény Szervező Rack(60Cm/23.6 A)

HUF 15897.60
Készleten

Elérhetőség

【Anyag Méret】Készült 201 Rozsdamentes Acél, Abs Műanyag, Még mindig Működik Stabilan után több Tízezer Push and Pull Vizsgálatok, Tartós, Hosszú élettartam, Könnyű tisztítás, a Rendelkezésre álló 7 Hossza 【, Hogy az Élet Könnyebb,】 Lehet Tolni, aztán Húzta, Minden Szekrényt Húzni a Rudat működhet Önállóan Beavatkozás Nélkül. 【Nagy Terhelés-Beacapacity】A Kísérleti Eredmények azt Mutatják, Hogy a Terhelési Kapacitás Meghaladja a 25 kg, Ami azt Jelenti, Hogy Körülbelül 30 40 Farmert, Még Csúsztassa Simán, Isng, Tartós, Használják bizalommal. 【Menteni a Szekrény】Ez egy Multi-Function Szekrényben Őrzött Rúd, Amely Lehet Akasztani A Ruhát, Nyakkendőt, Sálat, Nem Csak A Gatyád, Ettől Maximális Használni a Helyet, Így megmenti Elég hely ahhoz, hogy Más Használja. 【Többcélú Szekrény, Fogas】A Pull-Out Fogas Alkalmas Szekrények, valamint Tároló Helyiségekben Is Használható a Konyhában vagy a Fürdőszobában, Így a helykihasználás. 【Anyag Méret】Készült 201 Rozsdamentes Acél, Abs Műanyag, Még mindig Működik Stabilan után több Tízezer Push and Pull Vizsgálatok, Tartós, Hosszú élettartam, Könnyű tisztítás, a Rendelkezésre álló 7 Hossza. 【, Hogy az Élet Könnyebb,】 Lehet Tolni, aztán Húzta, Minden Szekrényt Húzni a Rudat működhet Önállóan Beavatkozás Nélkül. 【Nagy Terhelés-Beacapacity】A Kísérleti Eredmények azt Mutatják, Hogy a Terhelési Kapacitás Meghaladja a 25 kg, Ami azt Jelenti, Hogy Körülbelül 30 40 Farmert, Még Csúsztassa Simán, Isng, Tartós, Használják bizalommal. 【Menteni a Szekrény】Ez egy Multi-Function Szekrényben Őrzött Rúd, Amely Lehet Akasztani A Ruhát, Nyakkendőt, Sálat, Nem Csak A Gatyád, Ettől Maximális Használni a Helyet, Így megmenti Elég hely ahhoz, hogy Más Használja. 【Többcélú Szekrény, Fogas】A Pull-Out Fogas Alkalmas Szekrények, valamint Tároló Helyiségekben Is Használható a Konyhában vagy a Fürdőszobában, Így a helykihasználás.Termék Leírás/> ★ Ez egy Multifunkcionális Ruhát Vasúti hogy Lehet Használni, hogy Lógni Ruha, Nyakkendő, Sál, Nem Csak a Nadrágot.Azt Is Lehet Használni, a Konyhaszekrényt!Ennek Eredményeként, a Tér Használják, hogy a Maximális, Tehát van Elég Hely Más Célra/> ★ Védi A Nadrág, Ruha a Karcolásoktól, illetve Gyűrődések, Nagyon Alkalmas Lóg a Szekrényben, Időt takaríthat meg, hogy Megfeleljen a Ruhákat, egy Csinos Szekrényben Megszünteti a Félelmet, Hogy Könnyebb legyen Megtalálni a Megfelelő Ruhát, Szervezni, illetve Megjeleníteni A Mindennapi Ruhát, vagy Szezonális Ruhák/> - Anyag : Acél,Abs Műanyag/> - Hossz : 30 Cm, 35 Cm, 40 Cm, 45 Cm, 50 Cm, 55 Cm, 60 Cm/> - Szín : Fehér+ Chrom/> - Fogas Vasúti Hatály : Szekrény, Szekrény, Öltöző, Stb/> Megjegyzés : a/> 1.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Fa Tároló Kijelző - Pack 3
  • Újszülött

Fa Tároló Kijelző - Pack 3

HUF 1079.10

TÖKÉLETES MEGJELENÍTÉSÉRE ILLÓOLAJOK : Kijelző az illóolajok szépen, majd kényelmesen az asztalon, vagy az asztal tetejénKIJELZŐ POLCON TARTJA : minden polcon fogja fel, hogy öt