• Újszülött
3P PV Alacsony Feszültség Túlfeszültség Arrester 36mm DIN Sín Protector,Gyors Reagálás 1000V DC Ház túlfeszültségvédő a Villám Arrester(3P20KA)

3P PV Alacsony Feszültség Túlfeszültség Arrester 36mm DIN Sín Protector,Gyors Reagálás 1000V DC Ház túlfeszültségvédő a Villám Arrester(3P20KA)

HUF 2.33
Készleten

Elérhetőség

[Könnyű Telepítés] A védelem fogad el, 3 P vezetősín telepítés a telepítés nagyon egyszerű, de használható az elosztó doboz megszakító [Moduláris] A protector-egy moduláris felépítésű, ami nagyon könnyen használható, illetve fenntartani, de jó elektromos vezetőképesség. [Túlfeszültség-Védelmi] Amikor egy hullám hullám jelentkezik a rendszerben, a védelem, majd kapcsolja be azonnal, a hullám hullám lesz bocsátott a földre, hogy biztosítani kell az elektromos berendezések. [Stabil Teljesítményt] A belső védő fogad el, precíziós elektronikus alkatrészek, amely stabilabb teljesítmény, segítsen befejezni a hatékonyabb munkát. [Tűzálló PC shell] A védő héj készült tűzálló PC hőszigetelő anyag, ami por vízálló, így biztonságosabb a használata.Szolgáltatás : 1. [Túlfeszültség-Védelmi] Amikor egy hullám hullám jelentkezik a rendszerben, a védelem, majd kapcsolja be azonnal a hullám hullám lesz bocsátott a földre, hogy biztosítani kell az elektromos berendezések. [Moduláris] A védő fogad el, moduláris felépítés, ami nagyon könnyen használható, illetve fenntartani, de jó elektromos vezetőképesség. [Tűzálló PC shell] A védő héj készült tűzálló PC hőszigetelő anyag, ami por vízálló, így biztonságosabb a használata. [Stabil Teljesítményt] A belső védő fogad el, precíziós elektronikus alkatrészek, amelyek több stabil teljesítmény, segítsen befejezni a hatékonyabb munkát. [Könnyű Telepítés] A védelem fogad el, 3 P vezetősín telepítés a telepítés nagyon egyszerű, de használható az elosztó doboz megszakító.Specifikáció : Elem Típus : PV DC Túlfeszültség Védő Anyag : égésgátló PC-n, Maximális folyamatos üzemi feszültség UC : 1000 V DC Névleges zárlati áram In : 10k A (8/20µs) Maximális zárlati áram Imax : 20 ka (8 /20µs) Feszültség Védelmi Szint Fel : ≤2.4 k V-os Számú lengyelek : 3 P Telepítés : Kb. 36mm vasúti Védelmi osztály : IP20 üzemi hőmérséklet : -40℃-80 ° c Páratartalom : ≤90% - a (átlagosan 25℃) Csomag Lista : 1 x PV DC Túlfeszültség Védő Megjegyzés : 1. Erő kell levágni a telepítés előtt, élő művelet szigorúan tilos 2. A telepítés során, kérjük, csatlakoztassa, mint látható, a telepítési diagram, ahol a + a pozitív vezetéket pedig a negatív vezetéket.Nem rossz kapcsolat.Miután a telepítés befejeződött, kérjük, zárja be a megszakító, hogy ellenőrizze, ha a munkaképes állapot normális.

Az áru paraméterei

Item Type:
PV DC Surge Protector Material
Maximum continuous operating voltage UC:
1000V DC
Nominal leakage current In:
10kA (8/20μs)
Maximum leakage current Imax:
20kA (8 /20μs)
Voltage Protection Level Up:
≤2.4kV
Number of poles:
3P
Installation:
Approx. 36mm rail
Protection class:
IP20
Working temperature:
-40℃-80℃
Humidity:
≤90% (average 25℃)
Package List:
1 x PV DC Surge Protector :
Note:
1. Power must be cut off before installation, and live operation is strictly prohibited 2. During installation, please connect as shown in the installation diagram, where + is the positive wire and - is the negative wire. Don't make wrong connections. After the installation is complete, please close the circuit breaker to check if the working condition is normal.:

Jobban tetszik neked