• Újszülött
TenCloud Esetben Kompatibilis Amazfit T-Rex A1918 Puha TPU Ütésálló burkolata Lökhárító Védő T-Rex Smartwatch (Fekete+Fehér)

TenCloud Esetben Kompatibilis Amazfit T-Rex A1918 Puha TPU Ütésálló burkolata Lökhárító Védő T-Rex Smartwatch (Fekete+Fehér)

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

【Az esetben a T-Rex】Fekete TPU esetben a T-Rex GPS órátCSAK kompatibilis Amazfit T-rex, valamint a T-Rex Pro masszív intelligens karóra zenekar a férfiak okos nézni. 【Könnyen Használható】 Illeszkedik tökéletesen védi a T-Rex nézni oldalán szélén anélkül, hogy ki a hülye.Könnyen fel, majd vegye le. 【Minden nap védelem】elfér, anélkül, hogy észrevettem, de nem terjed ki a hátsó, ahol a töltés port.Az egész alsó nyitva van.Jó kis lökhárító esetében az órát, ha a munka vagy az edzőteremben. 【Hightlight】 rázkódásálló, majd törni-rezisztens,Ez a kis lökhárító esetben nagyon hasznos, hogy megvédje a T-Rex a baleset esik, esik, kártérítés, karcolások. 【, Amit kapsz 】Rózsaszín/Kék/Lila/Fekete/Átlátszó színben kapható.Védő TPU esetben Kompatibilis Amazfit T-rex csak.Nem tartalmazza a készülék, vagy a T-Rex zenekar.Feltétel nélküli visszatérítési vagy csere bármilyen minőségi probléma vissza.Maradt a kérdés vagy üzenet, mi fog válaszolni 24.Ten Cloud burkolata Kompatibilis Amazfit T-Rex A1918 Smartwatch Anyag : Puha TPUColors : Elérhető 5 színek : Fekete.T-Rex Pro masszív intelligens karóra zenekar a férfiak.【Az esetben a T-Rex】T-Rex képernyővédő fólia az esetben a Kristálytiszta, Ultra-Vékony, Anti-Karcolás, Rugalmas, Puha.Barátságos a bőrt. 【Pontos Kivágás】T-Rex Galaxy Óra Aktív esetben úgy Tervezték, pontos kivágások funkcionális gombok, csatlakozók, könnyű irányítani a gombot. 【Nélkül, a képernyő védő】 jobb, ha megérinti az irányítást a gombot.rajtad a tornaterem, vagy sport tevékenységet.【Sokk-bizonyíték : 】Fedezze bonyolították le-Rex nézni oldalán élek tökéletesen megvédi vakarják a dudorok, Ez egy rekord a T-Rex Nézni.【Könnyű leszedni】 Nem kell eltávolítani az esetben, ha a töltés.Könnyű -, hogy be vagy vegye ki, szerszámok nélkül.A csomag Tartalma : T-Rex TPU esetben CSAK.NEM nézem tartalmazza.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked