• Újszülött
Success4Sport Hordozható AA Elem Úti Töltő Dolgozik a Samsung Galaxy a51-es Sürgősségi Újra Töltő LED Fény! (Vesz, 4 db AA Elem,USB-C)

Success4Sport Hordozható AA Elem Úti Töltő Dolgozik a Samsung Galaxy a51-es Sürgősségi Újra Töltő LED Fény! (Vesz, 4 db AA Elem,USB-C)

HUF 1.67
Készleten

Elérhetőség

⚡[SLIM & KOMPAKT]/ Tökéletes utazáshoz, illetve távolról is dolgozniErgonómikus design teszi comfortale tart a kezében.Díjak talets, telefonok, smartwatches, Bluetooth fülhallgató többet.A LED ad, hogy az extra biztonsági szint. ⚡[MEGBÍZHATÓ!]/ Egy sustantial portale, valamint avaialle mindenhol ott vannak, AA atteries ad erőt, amikor szüksége van rá!Lehet felelős a legtöbb okostelefonok & talets segítségével a meglévő cale, vagy eredeti cale, ugyanakkor certifed dolgozni, Dolgozik, Dolgozik a Samsung Galaxy a51-es. ⚡[INTELLIGENS]/ Intelligens Töltési Technológia : Az USB-a port jön uilt a(5 V/3 A), Bi-Directional töltési technológia(5 V/3 A), támogatja a fajlagos töltés protokollok.Az USB-A port uilt-az intelligens azonosító technológia, compatile bármely USB-cale esetleg másképp. ⚡[SLIM FIT]/ Slim illik & Anti Slip : Ezek a portale sürgősségi köszi szépen szinte bárhol elfér, s a legkönnyebb a piacon.Egy durele ABS Műanyag Esetben biztosítja, hogy a attery ank gondosan kezeli, s feltöltés Működik a telefon. ⚡[TANÚSÍTÁSI GARANTÁLT]/ Minőségbiztosítási & Tanúsított Biztonságos, mint AA atteries használt ragaszkodni a legmagasabb biztonsági, valamint minőségi előírásoknak.Jön uilt-az NTC, amely multi-védelem, hogy biztosítsa a teljes biztonsági nektek Működik a készülék.(túltöltés elleni védelem, elégtelen védelem, rövidzár védelem, túlmelegedés védelem).Hordozható AA Elem Vészhelyzeti Úti Töltő dolgozik, Dolgozik, Dolgozik a Samsung Galaxy a51-es is Újra Power Bank Töltő LED Fény! (Ehhez 4 AA Elem NEM Tartozék) [FEKETE]!⚡JELLEMZŐK : ⚡ ✅létrehoztunk egy sort a termékek, amelyek kifejezetten arra összpontosított, hogy levegye a teljes potenciálját a mindennapi elektronika.A legfontosabb karcsú, tényleges hatalom a bankok a piacon, hogy segíteni tudjunk élni egy worryfree élet, illetve, hogy ezt a stílust.✅A Hordozható AA Sürgősségi Power Bank jön egy kiváló minőségű kábel, ami segít megszabadulni a nagy rendetlen kábeleket.Kényelmesen töltése a Mellékelt USB-C Kábel, vagy bármely más, az eredeti kábel.✅Segítségével Könnyen elérhető AA Elem, ez automatikusan követi a legmagasabb biztonsági, valamint minőségi előírásoknak.Még az extra mérföldet Jön a beépített NTC, amely multi-védelem, hogy biztosítsa a teljes biztonsági nektek Működik a készülék.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked