• Újszülött
HANKN Apple Nézni Series 3 2 1 Esetben, Puha TPU Bevonatú, Fényes Fedele Iwatch Lökhárító [Nincs Előlapi kijelzővédő fólia] (38mm, Ezüst)

HANKN Apple Nézni Series 3 2 1 Esetben, Puha TPU Bevonatú, Fényes Fedele Iwatch Lökhárító [Nincs Előlapi kijelzővédő fólia] (38mm, Ezüst)

HUF 1.00
Készleten

Elérhetőség

1 Csomag : 1db Esetben az Apple Nézni Series 3 2 1, === Védeni 4 Élek, Nincs Előlapi kijelzővédő fólia===. Könnyen, hogy telepíteni vagy eltávolítani az ügyet Nézni.Védi az Apple nézni az esetben minden modell a portól, szennyeződéstől, karcolások & károkért. Erős Funkció : Ebben az esetben kiterjed az óra ívelt élek, védelmet az iwatch, hogy a karcolások ellen, le, dudor.Kiváló minőségű, puha TPU, a smartwatch tovább, fényes, tartós ezzel a félelmetes esetben. Pontos Kivágások Miatt pontos lyuk kivágások, hogy könnyű hozzáférést biztosít a képernyőn, a bekapcsoló gomb, a Digitális Koronát, majd a hangszóró.A fedél könnyen helyezni, majd lelépett.Nem szeretet kell nézni-zenekar beillesztés, vagy nézni a töltés. Garancia : Bármilyen probléma az ügyben érkezett vagy bármilyen véleménye van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, meg fogjuk találni a legjobb megoldást 20 órán belül gyors választ, majd életre a barátságos kiszolgálás. Csomag : 1db Esetben az Apple Nézni Series 3 2 1, === Védeni 4 Élek, Nincs Előlapi kijelzővédő fólia===. Könnyen, hogy telepíteni vagy eltávolítani az ügyet Nézni.Védi az Apple nézni az esetben minden modell a portól, szennyeződéstől, karcolások & károkért. Erős Funkció : Ebben az esetben kiterjed az óra ívelt élek, védelmet az iwatch, hogy a karcolások ellen, le, dudor.Kiváló minőségű, puha TPU, a smartwatch tovább, fényes, tartós ezzel a félelmetes esetben. Pontos Kivágások Miatt pontos lyuk kivágások, hogy könnyű hozzáférést biztosít a képernyőn, a bekapcsoló gomb, a Digitális Koronát, majd a hangszóró.A fedél könnyen helyezni, majd lelépett.Nem szeretet kell nézni-zenekar beillesztés, vagy nézni a töltés. Garancia : Bármilyen probléma az ügyben érkezett vagy bármilyen véleménye van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, meg fogjuk találni a legjobb megoldást 20 órán belül gyors választ, majd életre a barátságos kiszolgálás.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

MBS 3.4 AMP KETTŐS ISB TÖLTŐ FEKETE
  • Újszülött

MBS 3.4 AMP KETTŐS ISB TÖLTŐ FEKETE

HUF 595.80

Az MBS 34 AMP KETTŐS ISB TÖLTŐ FEKETE.0 feláldozása nélkül töltési sebesség.MultiVédje, még össze a teljes nyugalma érdekében töltés közben az eszközök.Könnyű Hozzáfé