• Újszülött
Telefon Kitámasztó, Telefon Mount, Telefon Rack, Többcélú Állandó, Szobor mobiltelefon tartó Állvány, Univerzális Telefon Állni Asztal (Fekete)

Telefon Kitámasztó, Telefon Mount, Telefon Rack, Többcélú Állandó, Szobor mobiltelefon tartó Állvány, Univerzális Telefon Állni Asztal (Fekete)

HUF 4347.00
Készleten

Elérhetőség

A Többcélú Gyakorlati Termék szolgálhat jogosult, a jogosult alkalmas sokféle telefonok, táblagépek, valamint asztali dekoráció E állni, nagyobb stabilitását, valamint szélesebb körű kompatibilitás, mint a többi mobiltelefon áll. nem kell, hogy távolítsa el a telefon esetében is ez egy nehéz ügy.Összecsukható, Hordozható . A kompakt, könnyű kialakítás megkönnyíti, hogy a hátizsák vagy a zsebében.Használhatod filmeket nézni a járatok, vagy beszél, hogy a család, a barátok a kihangosító használata!A tökéletes társ az utazásban.Szóváltás Ingyenes Garancia-Ha bármilyen kérdése van, mi fog válaszolni 24 órán belül.A Többcélú Gyakorlati Termék szolgálhat jogosult, a jogosult alkalmas sokféle telefonok, táblagépek, valamint asztali dekoráció. E állni, nagyobb stabilitását, valamint szélesebb körű kompatibilitás, mint a többi mobiltelefon áll. nem kell, hogy távolítsa el a telefon esetében is ez egy nehéz ügy.Összecsukható, Hordozható . A kompakt, könnyű kialakítás megkönnyíti, hogy a hátizsák vagy a zsebében.Használhatod filmeket nézni a járatok, vagy beszél, hogy a család, a barátok a kihangosító használata!A tökéletes társ az utazásban.Szóváltás Ingyenes Garancia-Ha bármilyen kérdése van, mi fog válaszolni 24 órán belül.Termék Adatok : Termék Neve : Telefon Állvány Anyag : Gyanta Szín : Fekete, Szürke Méret : 3.5 a Funkció : mobiltelefon tartó, toll tárolása Ha bármilyen kérdése van, mi fog válaszolni 24 órán belül.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked