• Újszülött
RENSLAT Állítható Dönthető LCD Tv Mennyezeti Konzol 32-63in Állítható, 360 fokban elforgatható Tv Állvány Támogatás

RENSLAT Állítható Dönthető LCD Tv Mennyezeti Konzol 32-63in Állítható, 360 fokban elforgatható Tv Állvány Támogatás

HUF 0.67
Készleten

Elérhetőség

1 Alkalmas különböző forgatókönyvek, mint a bevásárló központok, valamint az állomások.Meg lehet forgatni 360 fokban könnyen telepíthető. A fel-le magassága állítható lesz, a magassága állítható tetszés szerint, a helyszín pedig rálátás. 15° - os szög beállítása, a dőlésszöget, a TV megfelelően lehet beállítani, hogy a közönség szokások, valamint a kényelem. A vastagabb oszlop erősebb teherbírás, stabilitás, valamint egy hosszabb élettartam. A fix végén a fal állítható szabadon szerint a fal, amely egy szélesebb körű felhasználása. Alkalmas különböző forgatókönyvek, mint a bevásárló központok, valamint az állomások.Meg lehet forgatni 360 fokban könnyen telepíthető. A fel-le magassága állítható lesz, a magassága állítható tetszés szerint, a helyszín pedig rálátás. 15° - os szög beállítása, a dőlésszöget, a TV megfelelően lehet beállítani, hogy a közönség szokások, valamint a kényelem. A vastagabb oszlop erősebb teherbírás, stabilitás, valamint egy hosszabb élettartam. A fix végén a fal állítható szabadon szerint a fal, amely egy szélesebb körű felhasználása.Termékleírás : 100% vadonatúj, jó minőségű!Javasolt méret : 32-63 hüvelyk (a tényleges méret attól függ, hogy a pályán) Terhelhetőség : 80kg Material : hidegen hengerelt sheet Thickness : körülbelül 1.8 mm Pitch : 460mm-730mm Adjustable szög : 15 ° lefelé; 360 fokos balról right Colour : Black Gross súly : kb 4.4 kg Packing méret : kapcsolatban 74 * 21 * 5 cmfeature : 1. Alkalmas különböző forgatókönyvek, mint a bevásárló központok, valamint az állomások.Meg lehet forgatni 360 fokban könnyen telepíthető. A fel-le magassága állítható lesz, a magassága állítható tetszés szerint, a helyszín pedig rálátás. 15° - os szög beállítása, a dőlésszöget, a TV megfelelően lehet beállítani, hogy a közönség szokások, valamint a kényelem. A vastagabb oszlop erősebb teherbírás, stabilitás, valamint egy hosszabb élettartam. A fix végén a fal állítható szabadon szerint a fal, amely egy szélesebb körű felhasználása.A csomag tartalma : 1 TV standattention : 1. Az oka, hogy különböző termék tételekben, vagy kézi mérés, akkora, mint egy kis hiba. A színe változhat monitor monitor.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm a megértést!3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új modell, a régi modell ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

Az áru paraméterei

100% brand new and high quality!:
Suggested size:
32-63 inches (the actual size depends on the pitch)
Load capacity:
80kg
Material:
cold rolled sheet
Thickness:
about 1.8 mm
Pitch:
460mm-730mm
Adjustable angle:
15 degrees downward; 360 degrees from left to right
Colour:
Black
Gross weight:
about 4.4 kg
Packing size:
about 74 * 21 * 5 cm
feature:
1. Suitable for many different scenarios such as shopping centers and stations. It can rotate 360 ​​degrees and is easy to install.:
2. The up and down height can be adjusted at will, and the height can be adjusted at will according to the venue and line of sight.:
3. 15° angle adjustment, the tilt angle of the TV can be adjusted according to the audience's habits and comfort.:
4. The thicker column has stronger load-bearing capacity and stability, and has a longer service life.:
5. The fixed end of the wall can be adjusted freely according to the wall, which has a wider range of uses.:
The package includes:
1 TV stand:
attention:
1. Due to different product batches or manual measurement, the size may have a slight error.:
2. The color may vary from monitor to monitor. Please refer to the actual product, thank you for your understanding!:
3. Please note that the new model and old model of this product will be sent randomly, and make sure you don't mind before ordering.:
The number of product accessories will vary, but it will not affect installation and use. :

Jobban tetszik neked