• Újszülött
DSFEOIGY 16:9-es Full HD Projektor Képernyő házi-Mozi 60/72 / 84/100 / 120/150 Kültéri Ktv kivetítőn (Méret : 84 hüvelyk)

DSFEOIGY 16:9-es Full HD Projektor Képernyő házi-Mozi 60/72 / 84/100 / 120/150 Kültéri Ktv kivetítőn (Méret : 84 hüvelyk)

HUF 12386.70
Készleten

Elérhetőség

1 Nem hiányzik a minőségi projektor képernyőn, akkor a projektor legjobb barátja kezdeni egy új szórakozást. 60/72/84/100/120/150 hüvelykes, nagy felbontású, 16 : 9 remek film képernyőn, a természetes poliészter szálak. Egy ilyen kis csomag lesz kivetítőn, ami könnyű, könnyen hordozható.Meg tudod csinálni egy kis méretét, majd vigye magával!. Nem kell aggódnia, ráncok vagy gyűrődések okozta az összecsukható a képernyőn.Csak akaszd vagy a szabadban, kérd meg a család vagy a barátok meg a boldog időt egymással.A projektor film képernyő fényesebb, mint a legtöbb egyéb, a vetítés, a sima felület javítja a kép. Reméljük, hogy a nagy kontrasztú képernyőn, majd ránctalanító anyagokat lehet, hogy minden könnyű.Ha por, akkor javasoljuk, hogy törölje le egy nedves ruhával. Könnyen telepíthető a kivetítő képernyő, akkor hajtsa ki a képernyőt, majd telepítse pár perc múlva, használja a horog (a csomag tartalmazza), hogy lóg a falon.A képernyő alkalmas beltéri, mind kültéri használatra. Nem hiányzik a minőségi projektor képernyőn, akkor a projektor legjobb barátja kezdeni egy új szórakozást. 60/72/84/100/120/150 hüvelykes, nagy felbontású, 16 : 9 remek film képernyőn, a természetes poliészter szálak. Egy ilyen kis csomag lesz kivetítőn, ami könnyű, könnyen hordozható.Meg tudod csinálni egy kis méretét, majd vigye magával!3. Nem kell aggódnia, ráncok vagy gyűrődések okozta az összecsukható a képernyőn.Csak akaszd vagy a szabadban, kérd meg a család vagy a barátok meg a boldog időt egymással.A projektor film képernyő fényesebb, mint a legtöbb egyéb, a vetítés, a sima felület javítja a kép. Reméljük, hogy a nagy kontrasztú képernyőn, majd ránctalanító anyagokat lehet, hogy minden könnyű.Ha por, akkor javasoljuk, hogy törölje le egy nedves ruhával. Könnyen telepíthető a kivetítő képernyő, akkor hajtsa ki a képernyőt, majd telepítse pár perc múlva, használja a horog (a csomag tartalmazza), hogy lóg a falon.A képernyő alkalmas beltéri, mind kültéri használatra.* Munka a legtöbb esetben, az összes akarsz, tedd meg!Mutatja, mozi, sport, játék, fénykép, zene, videók, játékok, stb.lehet, hogy az életed sokkal érdekesebb!Vagy lehet megjeleníteni a cég grafikus adatok az irodában, illetve fényképek megosztása, ha férjhez megy.

Az áru paraméterei

Material:
polyester fiber
Main color:
white
Format:
16
Size:
60/72/84/100/120/150 inches
Support:
160 degree viewing angle
Package Included:
1X Pack hook,:
1X projector screen:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing.
The measurement allowed error is +/- 1-3 cm. :

Jobban tetszik neked