• Újszülött
Keksz Íjászat Ecset Nyíl Pihenni Íjászat Összetett Íj Elfog Nyilak Többi - Mind a Bal, illetve Jobb Kézzel Hozza Csere Ecset Szett (Fekete)

Keksz Íjászat Ecset Nyíl Pihenni Íjászat Összetett Íj Elfog Nyilak Többi - Mind a Bal, illetve Jobb Kézzel Hozza Csere Ecset Szett (Fekete)

HUF 1565.10
Készleten

Elérhetőség

【Termék anyag】 : 6063 alumínium + műanyag + rozsdamentes acél 【Állítható】 : a csavarkulcs a vízszintes, mind a függőleges kiigazítási alkalmazkodási, hogy illeszkedjen az íj. 【Cserélhető】 : Az ecset feje lehet távolítani, s helyébe, meghosszabbított élettartam. 【Egyszerű telepítés】 : Gyors, egyszerű telepítés , mindkét kézzel használható általánosan.Tökéletes a kezdő, valamint a tapasztalt támadó. 【Pontos】 : Középső lyuk rendelkezik az összes népszerű vadászat nyíl méretű stílusok; Megfelelő a repülési útvonal a nyíl növeli a találati arány.Nagy a céllövészet szabadtéri vadászat.A szőrt szépen elrendezve, kemény, erős.Nem könnyen deformálódhat, illetve tartós.Teljes kapcsolatot tengely lehetővé teszi, hogy a nyilak, hogy biztonságos, stabil fékezés nélkül, vagy káros a szervezet.Stabil nyilak repülnek.Segíthet, íjászat, valamint javítja íjászat teljesítmény.Könnyű súly, egyszerű használat, gyors telepíteni.Keresztben állítható.Alkalmas arra, hogy a bal, illetve a jobb oldalon.Több, széles körben használják. Ez az egyik szükséges tartozékok íjászat szakemberek, vagy a kezdők.Műszaki adatok : Név : Sörtéjű nyíl többi Anyaga : Ötvözet+Lószőr Szín : Álcázás Használatát : vadászat, íjászat Használt : bal, majd jobb kezét a Csomag Tartalmazza : 1 x Sörtéjű nyíl többi,1 x Brush cseréje Megjegyzés : Kérjük, hogy 1-2 cm hiba miatt kézi mérés.Kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Yo-Zuri 3DB Kellék Lebegő Csali
  • Újszülött

Yo-Zuri 3DB Kellék Lebegő Csali

HUF 899.10

Úszó felső vízA szabadalmaztatott 3 Ds Prism, valamint a belső festett felületek hogy nem chip, vagy elmúlik.UV polikarbonát kellék, egy árnyaltabb bemutatása.Úgy tervezték, sz�