• Újszülött
2 Db Női Kerti Kalap UV Védelem Összecsukható Hálós Széles Karimájú Strand Horgászat Sapka

2 Db Női Kerti Kalap UV Védelem Összecsukható Hálós Széles Karimájú Strand Horgászat Sapka

HUF 1529.10
Készleten

Elérhetőség

ImportáltMosógépben Mosható.Kalap szett : 2 db különböző színű nők v kalapok, kiválaszthatja, hogy megfeleljen a vámhatóság a mindennapi életben, vagy adhat, aki a női barátaim, akkor kap bókokat, amikor rajtad van az lófarok kalap.Egy méret, a legtöbb : a szabadtéri nap kalapok fej kerülete 21 - 23 cm; Kalap magasság : 4.33 inch, színültig hossza : 3.35 inch, rugalmas csat mögött a nők halászati kalap a beállítása, hogy illeszkedjen a fej mérete, ruha a legtöbb nőnek.Anyag : a strand nap kap készült, gyorsan száradó, lélegző poliészter; UPF rendelkezik, akkor jobb védelem a napsütés, káros sugarak arc, nyak.Könnyű, összecsukható : a nők kalap gyakorlati gyönyörű, összecsukható sapkák a nők, sokoldalú több látszik; a cap könnyű, pakolható, rugalmas elvesztése nélkül alakját, szóval hölgyeim lófarok caps könnyen végzett belül a táskáját, majd mentse a sok hely.Széles használ : a kerti kalapok gyorsan száradó, lélegző, tartós, egy nagyszerű választás a mindennapi használat szabadtéri tevékenységek, különösen, mint a bokor séta, kerti kutatás, strand, kertészkedés, baseball, horgászat, vadászat, túrázás, utazás, kemping, kerékpározás, golf, tenisz, vagy bármely más külső tevékenység minden évszakban használható, kiváló kívül az ajándékokat, mind a férfiak, mind a nők. "60 Csomag eldobható szűrők eldobható légszűrő, egy év ellátási csomag illeszkedik Minden Res Med Levegő 10, Airsense 10, Aircurve 10, Airstart, valamint Res Med S9 Sorozat Standard Gépek Bőséges mennyiség : Teljesen 60 pack szűrők a csomagokat, hogy több, mint egy év, ellátási, ahhoz, hogy cserélje ki a szűrőt, ha egyszer egy héten.Kompatibilis a legtöbb Resmed eszközök : Ezek az eldobható Levegő Szűrő illik a Air Sense 10, Air Curve 10, Air Start, S9 Elit, S9 Menekülés, valamint Minden Más S9 Modellek.Műszaki adatok : Méret : 2 1/8 x 1 7/16 hüvelyk/ 54 x 35 mm Anyaga : ultrafinom szálas pamut Mennyiség : 60 db Szűrési teljesítmény : jó Csomag tartalma : 60 x Szűrők Megjegyzés : 1. Pamut Filter fogyóanyag, ami kell cserélni egyszer vagy kétszer egy héten.Kérjük, cserélje ki időben, hogy az őr a tüdejét, egészségügyi, valamint őr a gép. A csomagolás le van zárva.Mikor kiveszel egy darabot, hogy használni kell zárva tartani az időt. Kérjük, ellenőrizd kétszer is, hogy a ventilátor modell száma megegyezik a miénk.

Az áru paraméterei

Size:
2 1/8 x 1 7/16 inch/ 54 x 35 mm
Material:
ultrafine fibre cotton
Quantity:
60 pieces
Filtering performance:
good
Package includes:
60 x Filters :
Note:
1. Filter cotton is a consumable product, which needs to be replaced once or twice a week. Please replace it in time to guard your lungs and health, and guard your machine. :
2. Our packing is sealed. When you're taking out another piece to use, it should be sealed and kept in time. :
3. Please check twice whether your ventilator model number matches ours. :
4. This filter cotton piece is only applicable to the machine and cannot be applied as a mask directly. Please purchase carefully. :

Jobban tetszik neked

ESS Szemüveg Crossbow Szupresszor
  • Újszülött

ESS Szemüveg Crossbow Szupresszor

HUF 1854.00

Fekete Crossbow Szupresszor váz HiDef Réz Lencse 100% os UVA / UVB védelem.Megfelel az Usa Szövetségi OSHA, ANSI Z87 Univerzális Illik.Fekete Crossbow Szupresszor váz HiDef Réz Lenc

Columbia Háló Snap Vissza-Magas Korona
  • Újszülött

Columbia Háló Snap Vissza-Magas Korona

HUF 2700.00

100% Pamut; 100% PoliészterCsak A Kézi Mosogatás.COLUMBIA MINDENNAPI KAP : úgy Tervezték, hogy a szabadtéri rajongó, szem előtt tartva, a Columbia Háló Snap Vissza a Kalap egy base