• Újszülött
6db Hímzett Applied Foltok Dekoráció Vas Vas A Hímzett Kendőt Applied Varrni A Szövet Javítás ruha Ruhák, Ingek, Kalapok DIY(Ezüst Csillag)

6db Hímzett Applied Foltok Dekoráció Vas Vas A Hímzett Kendőt Applied Varrni A Szövet Javítás ruha Ruhák, Ingek, Kalapok DIY(Ezüst Csillag)

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

【Hímzett Kendővel】:Készült, hímzett kendővel, a divatos, valamint kopásálló 【Stílusos Kiegészítők】 : az Imádnivaló mintázat, ezek a foltok vannak divatos, hasznos tartozék, hogy díszítse a dolgokat. 【Alkalmazandó Jelenet】 : A tökéletes tapasz, hogy kapcsolja be a foltok a pólót, farmert, blúzok, nadrágok, szoknyák be egyedi mintát. 【DIY Csecsebecsék】:lehet DIY kis díszek, vagy akár egy szép ruhadarab, hogy díszítse a haza fal stb. 【6 Különböző Minták】:6 különböző aranyos minták rendelkezésre, teljesíteni a különböző igényeknek.Tulajdonságok : Ez az elem egy tökéletes tapasz, hogy kapcsolja be a foltok a pólót, farmert, blúzok, nadrágok, szoknyák be egyedi mintát.Lehet, vasalt vagy varrták a ruhákat, táskákat, függöny, lepedő, abrosz, cipő, sapka, több.Vele, akkor DIY kis díszek, vagy akár egy szép ruhadarab, hogy díszítse a haza fal stb.Nagy ajándék a nagymama, érdemes megvenni.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Anyag : Hímzett Szövet Szín : Látható olyan kép, Minta : #Kaktusz, #Ezüst Csillag, #a Zászló Csillag, #POP Sokszög, #fagyi #Szivárvány (opcionális) Mennyiség : 6 Termék Méret : Kb.9 hüvelyk Csomag Súlya : Kb. 3g~6g Csomag Tartalmazza : 6 * Hímzett Kendővel.

Az áru paraméterei

Condition:
100% Brand New
Material:
Embroidery Cloth
Color:
Shown as picture
Pattern:
#Cactus, #Silver Star, #Flag Star, #POP Polygon, #Ice Cream, #Rainbow (optional)
Quantity:
6
Product Size:
Approx. 3-10cm / 1.2-3.9inch
Package Weight:
Approx. 3g~6g
Package Included:
6 * Embroidery Cloth:

Jobban tetszik neked