• Újszülött
Egy Darab vas a Foltok Morál Tépőzáras Foltok, Ruházat, Farmer, Kabát Hátizsák Javítás, Esztétikai Luffy Vas a Matricák, Hímzett Kendővel(Luffy5)

Egy Darab vas a Foltok Morál Tépőzáras Foltok, Ruházat, Farmer, Kabát Hátizsák Javítás, Esztétikai Luffy Vas a Matricák, Hímzett Kendővel(Luffy5)

HUF 539.10
Készleten

Elérhetőség

️【Egy Darab】- keresd meg a kincset! ️【Egyedi Ajándék】 -, Hogy annak érdekében, hogy az ajándék lenyűgöző?Vasalás egyedi hímzéssel, az ajándék.Csak használja a kis kezét, hogy az ajándék a különböző!. ️【, Hogyan kell használni】- van egy tartós meltable ragasztó mögött minden darab vas, a foltok.Csak akkor kell egy vas-meg egy megfelelő hőmérséklet viselni ezek a szuperhősök szilárdan a testben. ️【Után-értékesítési garancia】- Ha bármilyen kérdése van arról, hogy azok a foltok, vagy parancs, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi biztosít 100% - os értékesítés utáni szolgáltatás biztosítása. ️【Többcélú】- Ezek a hűvös foltok lehet vasalt/varrva, ruha, illetve szövet.Használjuk őket varrni, lyuk, farmer, illetve egyéb ruházat, mi is használja őket, hogy DIY díszíteni a kabátok, mellények, hátizsákok, majd adjuk hozzá a divat a Fiatal elemek. ️【Egy Darab】- keresd meg a kincset!. ️【Egyedi Ajándék】 -, Hogy annak érdekében, hogy az ajándék lenyűgöző?Vasalás egyedi hímzéssel, az ajándék.Csak használja a kis kezét, hogy az ajándék a különböző!. ️【, Hogyan kell használni】- van egy tartós meltable ragasztó mögött minden darab vas, a foltok.Csak akkor kell egy vas-meg egy megfelelő hőmérséklet viselni ezek a szuperhősök szilárdan a testben. ️【Után-értékesítési garancia】- Ha bármilyen kérdése van arról, hogy azok a foltok, vagy parancs, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi biztosít 100% - os értékesítés utáni szolgáltatás biztosítása. ️【Többcélú】- Ezek a hűvös foltok lehet vasalt/varrva, ruha, illetve szövet.Használjuk őket varrni, lyuk, farmer, illetve egyéb ruházat, mi is használja őket, hogy DIY díszíteni a kabátok, mellények, hátizsákok, majd adjuk hozzá a divat a Fiatal elemek.Vásárlás előtt, kérem, fordítson figyelmet a ruhával matrica anyagok használata megfelelő módszereket, hogy összekapcsolják a ruhával matrica a munkát, amit akarsz!.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Gutermann Természetes Pamut Szál -9240
  • Újszülött

Gutermann Természetes Pamut Szál -9240

HUF 1.00

100% MercerizedTermészetes, Pamut.Finom, de erős, azok számára, akik inkább varrjuk össze a természetes szálak 273 természetes pamut szál, 100% mercerized.Finom, de erős, azok sz�