• Újszülött
Argentína Nemzet Lobogó Világbajnok Három Csillagos Labdarúgás Labdarúgás Sport Vas-On Applied Javítás Jelvény (Mennyiség - 1)

Argentína Nemzet Lobogó Világbajnok Három Csillagos Labdarúgás Labdarúgás Sport Vas-On Applied Javítás Jelvény (Mennyiség - 1)

HUF 720.00
Készleten

Elérhetőség

★ Szívesen Nagyobb Sumi Ajándék Bolt ★ ★ Minőségi Javítás Jelvény & Great Value & Nagy a Kabát, Póló, Táska, Sapka, stb. ★ Rendelési Folyamat által FBA & Szállítás Garancia ★. ★ Három Csillagos & Ideális Argentína sportrajongó ★.Hogyan Kell A Vas A Foltok 1. Készítsd elő a vas : Ellenőrizze, hogy a ruha címkéjén a vasalás utasításokat.Ne használja a gőz. Helyezze a tapaszt : Helyezze a tapaszt a tiszta ruha. Használjon nyomja ruhával : Ez védi a patch.Keményen 30 45 másodperc. Flip, majd ismételje meg : Ismételje meg ezeket a lépéseket a másik oldalon, a ruhanemű. ★ Szívesen Nagyobb Sumi Ajándék Bolt ★. ★ Minőségi Javítás Jelvény & Great Value & Nagy a Kabát, Póló, Táska, Sapka, stb. ★ Rendelési Folyamat által FBA & Szállítás Garancia ★. ★ Három Csillagos & Ideális Argentína sportrajongó ★.Hogyan Kell A Vas A Foltok 1. Készítsd elő a vas : Ellenőrizze, hogy a ruha címkéjén a vasalás utasításokat.Ne használja a gőz. Helyezze a tapaszt : Helyezze a tapaszt a tiszta ruha. Használjon nyomja ruhával : Ez védi a patch.Keményen 30 45 másodperc. Flip, majd ismételje meg : Ismételje meg ezeket a lépéseket a másik oldalon, a ruhanemű.Argentína Világbajnok Három Csillagos Labdarúgás Labdarúgás Sport Vas-On Applied Javítás Jelvény.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked