• Újszülött
13pcs Válogatott Oroszlán, Tigris, Leopárd, Farkas, Szarvas, Sas, Hímzett Safri Állat Foltokat Varrni, Vas on Applied Jelvény (Válogatott)

13pcs Válogatott Oroszlán, Tigris, Leopárd, Farkas, Szarvas, Sas, Hímzett Safri Állat Foltokat Varrni, Vas on Applied Jelvény (Válogatott)

HUF 1079.10
Készleten

Elérhetőség

Anyag : Hímzett pamut+ragasztó a hátánSzín&Méret : Mint látható képek.Safri állat vas a Foltok jön a ragasztó a hátán,könnyen vas a kabátok,farmerek,táskák,mellény,ruha, cipő, fejpánt,ruha javítás,hátizsák,ruházat, kiegészítők, dekoráció, stb.A kézzel készített kézműves projekt, Karácsonyra ajándék, hálaadás ajándék, születésnapi ajándék, anyák Napi ajándék, apák Napi ajándék,Nagymama, stb, hogy egyedi, különleges.Csomag : 13 x Hímzett safri állat Vas a foltok.Anyag : Hímzett pamut+ragasztó a hátán.Szín&Méret : Mint látható képek.Safri állat vas a Foltok jön a ragasztó a hátán,könnyen vas a kabátok,farmerek,táskák,mellény,ruha, cipő, fejpánt,ruha javítás,hátizsák,ruházat, kiegészítők, dekoráció, stb.A kézzel készített kézműves projekt, Karácsonyra ajándék, hálaadás ajándék, születésnapi ajándék, anyák Napi ajándék, apák Napi ajándék,Nagymama, stb, hogy egyedi, különleges.Csomag : 13 x Hímzett safri állat Vas a foltok. 13pcs Válogatott Oroszlán, Tigris, Leopárd, Farkas, Szarvas, Sas, Hímzett Safri Állat Foltokat Varrni, Vas on Applied Jelvény LEÍRÁSA Anyag : Poliészter+Pamut Méret/Szín : Mint a képeken látható Foltok jön a ragasztó a hátán,könnyen vas a kabátok,farmerek,táskák,mellény,ruha, cipő, fejpánt,ruha javítás,hátizsák,ruházat, kiegészítők, dekoráció, stb.A kézzel készített kézműves projekt, Karácsonyra ajándék, hálaadás ajándék, születésnapi ajándék, anyák Napi ajándék, apák Napi ajándék,Nagymama ajándék, Valentin napi ajándék,stb, hogy egyedi, különleges Használja a varrógépet, vagy egy tűt meg cérnát, hogy biztosítsuk a javítás, hogy a szövet esetén peeling után több mosás CSOMAG 13 x Hímzett safri állat Vas a foltok, HOGYAN DIY 1.Vizsgálja meg a szövet, ruházati, vagy a tartozék-2.Gondolj tervezése, elhelyezése 3. Feküdt a base elem lapos, hőálló felületre 4. Állítsa be a vas, hogy a "PAMUT", 400 fok, öt perc 5. A hely egy vékony törölközőt a patch 6. Helyezze a fűtött vas át a tapaszt, majd nyomja le a 30 másodperc. Hagyjuk kihűlni, csak egy percre.Ha a foltok széle lehet emelte fel ujját, ismételje meg a 6 GONDOZÓ A FOLTOK 1. Varrás az azonos színű szál körül a tapasz szélei 2. Ne mossa a cikk több, mint szükséges, ha kell, kézzel mosd le hideg vízzel, majd hagyjuk megszáradni a LEGJOBB GARANCIA, Ha van olyan kérdéseket arról, hogy a termék vagy szolgáltatás, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

PRÄSENT Szalag, 25mm-25 m, Zöld
  • Újszülött

PRÄSENT Szalag, 25mm-25 m, Zöld

HUF 2880.00

SzaténKlassz dupla arcát Szatén.Tökéletes ruházat, kézműves, virágos, lakberendezési, valamint hairbow tartozékok.Kapható több színben, különböző szélességű 25 mm széle