• Újszülött
Kék Zoca Vízálló Takarót. Gépben Mosható, Többcélú, Tartós & Ultra-Puha. 3x Réteg, hogy Megvédje A Foltok Szivárog Kiömlött & Balesetek.

Kék Zoca Vízálló Takarót. Gépben Mosható, Többcélú, Tartós & Ultra-Puha. 3x Réteg, hogy Megvédje A Foltok Szivárog Kiömlött & Balesetek.

HUF 3.00
Készleten

Elérhetőség

100% VÍZÁLLÓ, BELTÉRI / KÜLTÉRI TAKARÓ : Eltérően más vízálló takaró, ez valóban vízálló takaró, használatra tervezték, bárhol, vagy a szabadbanSehol a kutya, vagy az emberek, bárhol kényelmes, meleg, vízálló, a nyugalmat. 100% - os GÉPBEN MOSHATÓ : Igen, lehet gépben mosni, majd száraz alacsony lángon.A takaró egy rugalmas, lélegző, vízálló mag.A hems, erős, úgy tervezték, hogy a mag a helyén marad.A takarót fog kinézni, majd hajtsa végre, mint az új mosás után mosás után.MARAD : A takarót célja az volt, hogy a tökéletes súly, vastagsága szövet textúra így tedd tetején egy ágyban vagy a kanapén -, vagy alatt egy személy alszik - s marad.Nem ingyenes parkoló.Nem megcsúszás, vagy csúszik.Tökéletes a vastagsága, vízálló védelmet, de a gyakorlatban, hogy lehet igazából behajtás alatt a párna.PRÉMIUM SZÖVET, nem úgy, mint a gyengébb varrott-a szélek vagy nylon kötések a konkurensek is.CSODÁLATOS KUTYA TAKARÓ : Célja a kutya tulajdonosok, a pet takaró valóban vízálló, tartósan puha, erős, egyedi, hem, hogy a varrás nem fog megcsúszni, vagy csúszás.Akkor használja ezt a takarót otthon a szabadban, mint a pisi-bizonyítja, sár bizonyíték takarót a pet.Használni, mint egy vízálló kanapé borító, vízálló kutya ágytakaró, vagy mint egy vízálló takarót az ágyban, ahol a pet alszik.TÖKÉLETES KEMPING TAKARÓ : A 100% vízálló takaró tökéletes takarót, hogy kemping.Mert ez teljesen vízálló, így remek hőszigetelő réteg, hogy melegen tartsa a szabadban, illetve, hogy megvédje magát a hideg, nedves földön.VÍZÁLLÓ KANAPÉ BORÍTÓ : Mert mi 100% - ig vízálló takaró célja a funkcionalitás, a lágyság, a súly, állag, hogy őket tökéletes tucking alatt párna, mint egy bútor védelmezője.VÍZÁLLÓ ÁGY VÉDELEM : Célja, hogy a laikus a tetején egy ágyban, a takaró is tökéletesen méretű, hogy illeszkedjen az alatt vagy felett lap, mint egy vízálló pad.Ellentétben egy vízálló lap, Kék Zoca takaró is meleg, puha, így ők biztosítják a párna, s a kényelem -, valamint a megfelelő mennyiségű meleget alszik - 100% vízálló védelmet.VÍZÁLLÓ TAKARÓT : készen áll, amikor szüksége van rá.A hó vagy az eső?Használja a Kék Zoca a vízálló autósülés védelem.Megy ki?Használja vízálló pokrócba.Táborozni megy?Kék Zoca teszi kiváló vízálló kemping takarót.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Zip Bates Zabra Faky Kutya CB-PP Inaco
  • Újszülött

Zip Bates Zabra Faky Kutya CB-PP Inaco

HUF 2061.00

Méret : 2 cm (50 mm)Horog : Cartiba ST36 TN #8.Méret : 2 cm (50 mm).Horog : Cartiba ST36 TN #8.A prizma hatás vonzza chino!CPBB Kiválasztási!!A prizma tányérra helyezünk a Fiky Kutya

Fekete-Arany Fleur de Lis Nylon Nyakörv SM
  • Újszülött

Fekete-Arany Fleur de Lis Nylon Nyakörv SM

HUF 944.10

Black & Gold Fleur De Lis Nylon NyakörvSzállító magas minőségű, gazdaságos termékek, kutyák, macskák.Állítható, hogy illeszkedjen a nyak méret.Készült USASpecifications.Szí