• Újszülött
FIZDI Fém, Téglalap alakú, Esernyő tartó, Állvány Nagy Kapacitású Esernyő Rack Vesszők Járni Botok/Fehér

FIZDI Fém, Téglalap alakú, Esernyő tartó, Állvány Nagy Kapacitású Esernyő Rack Vesszők Járni Botok/Fehér

HUF 2745.00
Készleten

Elérhetőség

[Anyag] : Tartós Fém Konstrukció, valamint Bevont Felület,Korróziónak Ellenálló, Erős Nélkül felborul [Helytakarékos] : Téglalap alakú Smakes Ez az Esernyő Jogosultja Illik egy Sarokban,Különösen jól Néz ki az Előszoba vagy a Bejárat,Ami Több Spacesaving, Mint egy Hengeres Egy. [Nagy Kapacitású] : mely akár 10 Standard Esernyők. [100% - os Elégedettségi Garancia] : biztosak Vagyunk Benne, a Termékek pedig Álljon mögöttük 100% - os.Csak El, hogy Nekünk Bármilyen Kérdése vagy problémája van Mi Lesz Boldog, hogy Segítsen Kevesebb, Mint 24 Óra!. [Dimenzió] : 13.1 H(33 X 12 X 41 Cm). [Anyag] : Tartós Fém Konstrukció, valamint Bevont Felület,Korróziónak Ellenálló, Erős Nélkül felborul. [Helytakarékos] : Téglalap alakú Smakes Ez az Esernyő Jogosultja Illik egy Sarokban,Különösen jól Néz ki az Előszoba vagy a Bejárat,Ami Több Spacesaving, Mint egy Hengeres Egy. [Nagy Kapacitású] : mely akár 10 Standard Esernyők. [100% - os Elégedettségi Garancia] : biztosak Vagyunk Benne, a Termékek pedig Álljon mögöttük 100% - os.Csak El, hogy Nekünk Bármilyen Kérdése vagy problémája van Mi Lesz Boldog, hogy Segítsen Kevesebb, Mint 24 Óra!. [Dimenzió] : 13.1 H(33 X 12 X 41 Cm).Termékleírás : Szín : Fehér,Rózsaszín,Yellow Material : Iron Product Méret : 13.1"H(33 X 12 X 41 Cm) Szállítási Tömeg : 2.17 Font)(Kb) Nem Kell Assembly Main Jellemzők : Ez a Gyönyörű esernyőtartó Rack Ideális Gyűjtő Azok számára, Bot Alakú Termékek Otthoni,Irodai,Villák,Szállodák,Éttermek, Kávézók.Készült Fém Anyag,Az Esernyő Kollektor Állandó Annyira, Hogy NEM Fog Könnyen felborulhat.Csomag Tartalma : 1 X esernyőtartó(Elemek megjelenített Termék Képek Nem Tartozék) Megjegyzés : Ez az Esernyő Rack Alkalmas Esernyő Általános Mérete, valamint a Kis Méret.Kérjük, Ne Helyezzen A Túlméretezett Esernyők.Minőségi Szolgáltatás : Ha a Hiányzó Részek is, Amikor a Fogadó, vagy Bármilyen Más Probléma, Kérjük, Először Mondja el,Mi Lesz az Ön számára a Megoldás,Kérlek, Ne Aggódj.Oka, hogy Bizonyos Tényezők, Például a Paramétereket a Felvételi Technológia a Fény Kijelző,Ott Lesz a Kis Színes Különbség,Kérem, értse meg, a Tényleges terméktől!Ha Bármilyen Kérdése Van,Kérjük, lépjen Velünk Kapcsolatba e-mailen Keresztül,Mindig Készen állunk, hogy Önt!a Garanciális Időszak alatt a terméket 30 Napon belül a Vevő Aláírja a Számlát.

Az áru paraméterei

Color:
White,Pink,Yellow
Material:
Iron
Product Dimension:
13.0L X 4.7W X 16.1H(33 X 12 X 41Cm)
Shipping Weight:
2.8Kg(6.17Pounds)(Approx)
No Need for Assembly:
Main Features:
This Beautiful Umbrella Stand Rack is an Ideal Collector for Those Stick Shaped Products at Home,Office,Villas,Hotels,Restaurants and Cafes.:
Made of Metal Material,The Umbrella Collector is Steady Enough So That Won`T Easily Tip Over.:
Package Content:
1 X Umbrella Stand(Items Shown in Product Photos Are Not Included):
Note:
This Umbrella Rack is Suitable for Umbrellas of General Size and Small Size.Please Do Not Place Oversized Umbrellas.:
Quality Service:
If There is Any Missing Parts When Receiving or Any Other Problem Please Kindly Tell Us First,We Will Provide You the Solution,Please Don'T Worry.:
Due to Some Factors Such As the Parameters of the Shooting Technology and the Light Display,There Will Be Slight Color Difference,Please Understand the Actual Product!:
If You Have Any Questions,Please Feel Free to Contact Us Via Email,We Are Always Ready to Serve You!:
the Warranty Period of Our Products is 30 Days after the Buyer Signs for Receipt.Products Exceeding 30 Days Will Not Be Returned or Refunded! :

Jobban tetszik neked

Termosz Rendőrségi Autó Ebéd készlet
  • Újszülött

Termosz Rendőrségi Autó Ebéd készlet

HUF 899.10

A hulladék csökkentése, valamint pénzt megtakarítani a csomagolás a gyermek ebéd egy Termosz Rendőrségi Autó ebéd készlet 100% PVCmentes a peva fékbetétek.Kiváló minőségű,