• Újszülött
Meqtpomy U Alakú Fogkefe Gyerekek Elektromos,360 Ultrahangos, Automatikus Kisgyermek Fogkefék Kor 7-12 Fiúk, Lányok Ajándék(Kék)

Meqtpomy U Alakú Fogkefe Gyerekek Elektromos,360 Ultrahangos, Automatikus Kisgyermek Fogkefék Kor 7-12 Fiúk, Lányok Ajándék(Kék)

HUF 1.33
Készleten

Elérhetőség

【Csodálatos Tisztító Erő&kék Fény Fogfehérítés】Használata ADA jóváhagyott technológia, a gyerek elektromos fogkefe tisztítja a gyermek fogai 360° minden irányból anélkül, hogy hiányzik valami kis fogak, ugyanakkor a kék fény a fogfehérítés. 【Vezeték nélküli Töltés】van egy vezeték nélküli töltés bázis belsejében az elektromos u-alakú fogkefe gyerekek beállítva.Amikor az ultrahangos fogkefe fel kell tölteni, egyszerűen helyezze a töltőt 2 óra.Ha egyszer teljesen fel van töltve, akkor lehet használni, 12 napon keresztül.Ez a darabok sok lépéseket, így nagyobb gyermekek számára. 【Öt Tisztítási Mód】Az auto fogkefe gyerekek felszerelt, 5 mód (soft üzemmód, normál mód, tiszta mód, relaxációs állapotban van, masszázs mód), amely lehetővé teszi az egyes gyermek, hogy válassza ki az ecset módot, amely a legjobban megfelel az igényeiknek, illetve védi a száját. 【Okos Időzítő】A beépített smart emlékeztető automatikusan kikapcsol 45 másodperc elteltével a fogmosás.Használja a hatalmát a tudomány, hogy fejleszteni kell az egészséges fogmosási szokások. 【Aranyos Design】A kis dinó alakú segíthet a gyermekek érdeklődését fogmosás.A fogantyú biztosítja a gyermekek jobban megérteni, segíteni nekik szerelmes fogmosás.A gyerek fogkefe elektromos teszi egy nagy ajándék, hogy a gyerekek imádni fogják. (Magában foglalja a két u-alakú kefe fej, 3 gyermek kefe fej). 【Csodálatos Tisztító Erő&kék Fény Fogfehérítés】.Használata ADA jóváhagyott technológia, a gyerek elektromos fogkefe tisztítja a gyermek fogai 360° minden irányból anélkül, hogy hiányzik valami kis fogak, ugyanakkor a kék fény a fogfehérítés. 【Vezeték nélküli Töltés】van egy vezeték nélküli töltés bázis belsejében az elektromos u-alakú fogkefe gyerekek beállítva.Amikor az ultrahangos fogkefe fel kell tölteni, egyszerűen helyezze a töltőt 2 óra.Ha egyszer teljesen fel van töltve, akkor lehet használni, 12 napon keresztül.Ez a darabok sok lépéseket, így nagyobb gyermekek számára. 【Öt Tisztítási Mód】Az auto fogkefe gyerekek felszerelt, 5 mód (soft üzemmód, normál mód, tiszta mód, relaxációs állapotban van, masszázs mód), amely lehetővé teszi az egyes gyermek, hogy válassza ki az ecset módot, amely a legjobban megfelel az igényeiknek, illetve védi a száját. 【Okos Időzítő】A beépített smart emlékeztető automatikusan kikapcsol 45 másodperc elteltével a fogmosás.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked