• Újszülött
LROMREU Napszemüveg tartó Autós Napellenző, Mágneses Bőr Klip Szemüveg, valamint Kártya, Alkalmas Minden Járművek(1db Fekete)

LROMREU Napszemüveg tartó Autós Napellenző, Mágneses Bőr Klip Szemüveg, valamint Kártya, Alkalmas Minden Járművek(1db Fekete)

HUF 1070.10
Készleten

Elérhetőség

【Multifunkcionális】 kényelmes, praktikus, de képes tárolni a legtöbb napszemüveg,nem mágneses kártya, számlák, valamint egyéb szükséges jegyeket 【Erős Mágnes】 Mágneses csattal nagy ahhoz, hogy tartsa bármilyen szemüveget.Erős klip lehet csatolni autós napellenző szorosan tartósan. 【Minőségű Bőr】 Sima bőr felszíni nem fáj szemüveg vagy karcolja meg a napellenzőt. 【Mini Méretű】 2.3 cm méret nem foglalnak el helyet, de teszi a szemüveget, valamint kártya érdekében. 【Megjegyzés】 A szemüveg a klipek nem alkalmas szemüveg lábát vastagsága nagyobb, mint 0.Kérjük, ellenőrizze a vastag szemüveg lábát a vásárlás előtt.Ha a termék nem felel meg a szemüveged, akkor adjon egy szabad visszatérítés.Gyakori Kérdések : . A mágnes valószínűleg, de vonz egy hitelkártyával, vagy én.a jelvényt a tartóba?.Nem, nem, de vonz a kártyákat.A kártya biztonságos.Évek óta használom az enyémet jó pár hónapja, de nem volt olyan kérdések a kártyákat. Ez könnyen hely, napszemüveg, vagy vegye ki őket egy kézzel?.Én telepítettem a napellenző, nem probléma, hogy egy kézzel.Ügyeljen arra, hogy telepítse első, vagy nem lesz könnyű megnyitni a tapadókorong, ha nem fix. Ez alkalmas vastagabb napellenző?.Szemüveget a klipek alkalmas a legtöbb általános célú autók, amíg a vastagsága a napellenző nem haladja meg a 0,8 cm.Tedd szemüveget vastag templomok illik?.Az enyém nagyon vastag, azt hittem, nem lesz szoros először, de jó, hogy nyomja be, majd zárja be a gumiszalag.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked